32.000 ευρώ σε 15 ημέρες ξόδεψε η Βίκυ Σταμάτη! (ενώ ο Άκης είχε φωτοτυπία μέχρι και τη μίζα)

Νέα στοιχεία για τον... jet setter βίο της Βίκυς Σταμάτη έρχονται στο φως και αφήνουν άφωνη την ελληνική κοινωνία!
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου φέρεται, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, να έχει ξοδέψει μέσα σε 15 ημέρες το ποσό των... 32.000 ευρώ σε αγορές σε Αθήνα και Ρώμη το καλοκαίρι του 2003.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Έθνος' η Βίκυ Σταμάτη εμφανίζεται να διατηρεί πιστωτική κάρτα στην ελβετική τράπεζα UBS, με πιστωτικό όριο 50 000 ελβετικά φράγκα.
Από τον αναλυτικό λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας,η σύζυγος του πρώην υπουργού ξόδεψε τις 32.000 ευρώ σε αγορές ρούχων και αξεσουάρ σε Κολωνάκι, Κηφισιά και Ρώμη.
Μάλιστα, για τη διαμονή της σε ξενοδοχείο της Ρώμης, στις 10 Ιουλίου, πλήρωσε... 1.160.50 ευρώ!
Το... ακριβό γούστο της Βίκυς Σταμάτη είναι ήδη γνωστό στο πανελλήνιο καθώς είναι πολλά τα ρεπορτάζ που αποκάλυπταν αγορές χιλιάδων ευρώ από επώνυμα καταστήματα της Αθήνας!
Από την άλλη, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αποδεικνύεται τόσο... οργανωμένος, που κρατούσε φωτοτυπίες ακόμη και από τις μίζες που εισέπραττε!
Πιο συγκεκριμένα, σε ένα από τα ημερολόγια, βρέθηκε φωτοαντίγραφο των 21 εκ. ευρώ που εισέπραξε για την αγορά των ΤΟΡ Μ1! Βρέθηκαν επίσης και οι "διαδρομές" των off shore εταιριών του (Torcasso, Blue Bell, Νοbilis) την ύπαρξη των οποίων αγνοούσε ο πρώην υπουργός σύμφωνα με τις καταθέσεις του!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More