Ζανγκ Ζιγί: Σκάνδαλο πορνείας 100.000.000 δολαρίων για την Κινέζα σταρ! (Οι υπηρεσίας μιας γκέισσας!)

Σε σκάνδαλο πορνείας «Μπερλουσκονικών» διαστάσεων εμπλέκουν ξένα δημοσιεύματα την διάσημη και πανέμορφη Κινέζα σταρ, Ζανγκ Ζιγί. Ασιατικά ΜΜΕ κατηγορούν την πρωταγωνίστρια των παγκόσμιων εισπρακτικών και καλλιτεχνικών επιτυχιών «Τίγρης και Δράκος», «Ηρωας» , «Ιπτάμενα Στιλέτα» , «2046» και «Αναμνήσεις μίας Γκέισας» ότι από το 2004 μέχρι σήμερα, έβγαλε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια προσφέροντας «ροζ» υπηρεσίες σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Κινεζικής κυβέρνησης και σε πανίσχυρους επιχειρηματίες. 

από τη Βάλια Μπουγιουκλή

Ακόμη πιο σκανδαλώδης θεωρείται η κατηγορία ότι η 33χρονη ηθοποιός είχε σεξουαλική σχέση επί πληρωμή με τον Κινέζο πολιτικό Bo Xilai, του οποίου το όνομα βρίσκεται αναμεμειγμένο και σε άλλα σκάνδαλα που ώθησαν την κινεζική κυβέρνηση να του απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα. Η εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ “Apple Daily” , ισχυρίζεται μάλιστα ότι το σκάνδαλο πορνείας με την σταρ και τον πολιτικό, βρίσκεται ήδη υπό διερεύνηση από την κυβέρνηση της χώρας τους.
Η Ζανγκ Ζιγί αρνείται φυσικά τις κατηγορίες και απειλεί με μηνύσεις. Ηδη ο δικηγόρος της απέστειλε αίτημα στην “Apple Daily” να αποκηρύξει το επίμαχο δημοσίευμα και να ανακαλέσει ζητώντας δημόσια συγνώμη από την Ζιγί. Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα, αφαιρέθηκαν posts σε κινεζική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που ισχυρίζονταν ότι έχει απαγορευτεί στην σταρ , η έξοδος από τη χώρα της. Λάδι στη φωτιά για τους ισχυρισμούς αυτούς, έριξε η απουσία της Ζανγκ Ζιγί από την πρεμιέρα της νέας της ταινίας “Dangerous Liaisons” στις Κάννες. Οι εκπρόσωποι τύπου της ηθοποιού δικαιολόγησαν την απουσία της λέγοντας ότι ήταν απασχολημένη στα γυρίσματα άλλης ταινίας. Δήλωσαν επίσης ότι το καλύτερο είναι να μην ασχοληθούν σοβαρά με τα «γελοία ψέματα» και να περιμένουν απλά να καταλαγιάσει ο θόρυβος. Κάτι που μάλλον δεν βοηθάει και πολύ να «καθαρίσει» η κομψή μέχρι πρότινος, δημόσια εικόνα της διάσημης πελάτισσάς τους.

Αυτό πάντως δεν είναι ούτε το μοναδικό, ούτε το πρώτο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται το όνομα της Ζανγκ Ζιγί. Η ίδια έχει κατηγορηθεί ότι μαζί με τους συνεργάτες της «έφαγε» τα λεφτά που είχαν συγκεντρωθεί σε φιλανθρωπική εκδήλωση στις Κάννες υπέρ των πληγέντων από σεισμό που είχε πλήξει την Κίνα το 2008. Ο ατζέντης της Μαντόνα, διοικητικά στελέχη των οίκων Armani , Chopard και Jimmy Choo , ήταν μόνο μερικοί από τους ισχυρούς παράγοντες της διεθνούς σόουμπιζ , που έκαναν γενναιόδωρες δωρεές με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια. Χρήματα που ποτέ δεν έφτασαν στους πληγέντες από το σεισμό αλλά μεταφέρθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της Ζανγκ Ζιγί όπως αποκάλυψε κατά λάθος (;) ο πρώην αρραβωνιαστικός της. Τόσο η ίδια όσο και οι στενοί συνεργάτες της , αρκέστηκαν να αρνηθούν τις κατηγορίες χωρίς ποτέ να ανοίξουν τους λογαριασμούς και τα λογιστικά βιβλία τους και χωρίς ποτέ να παρουσιάσουν αποδεικτικά στοιχεία που θα τους αθώωναν από την κατακραυγή.


Με όλα αυτά, η Ζιγί παρά τη διεθνή της καριέρα, δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους συμπατριώτες της που τη θεωρούν αδίστακτη χρυσοθήρα. Και μετά και το τελευταίο σκάνδαλο με την εμπλοκή του ονόματός της σε υπόθεση πορνείας, πιθανόν και το Χόλιγουντ που δεν συγχωρεί εύκολα τέτοιες ιστορίες για τα «αστέρια» του, να της πει «Αντίο Παλλακίδα μου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More