Ζόρικο Μάρτη βλέπει ο Φαέθων... Ο αστρολόγος μας, ντε...

Ένας περίεργος μήνας ξεκινάει..... Κάποιοι θα χωρίσουν, κάποιοι θα βρουν καινούργια παιχνίδια-καρδιές για να παίξουν και κάποιοι άλλοι θα συνειδητοποιήσουν πόσο γραφικοί θα είναι. (μου είπαν να το γράψω έτσι για να σας προκαλέσω). 
Το κληρονομικό μου χάρισμα δεν με
πρόδωσε ποτέ!!!

Τα ζώδια του μήνα από τον ΦΑΕΘΟΝΤΑ

ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Βρίσκεσαι βουτηγμένος σε βαθιά άγνωστα νερά και προσπαθείς να κουλαντρίσεις την κατάσταση ανάμεσα στα οικονομικά σου που είναι εκτός ελέγχου και τις θαυμάστριες που σε έχουν περικυκλώσει ασφυκτικά. Αφού βλέπεις ότι τα επαγγελματικά εκπέμπουν σε άλλη συχνότητα… χαλάρωσε λιγάκι! 

ΤΑΥΡΟΣ
 (20/4 - 20/5)
Η πιο μεγάλη ώρα για να κοινωνικοποιηθείς είναι τώρα. Βγες, διασκέδασε άρχισε κανό καγιάκ, πλέξιμο, οτιδήποτε για να είσαι έξω από το σπίτι και να μην σκέφτεσαι το παρελθόν. Αυτό πάει και τελείωσε. Σύντομα θα έχεις καινούργιες κατακτήσεις αλλά βάλε την ταινία να παίζει σε αργό ρυθμό… δεν θέλουμε βιαστικές αποφάσεις..

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 - 21/6)

Κάνε μια μικρή παύση και σταμάτα να μιλάς τόσο πολύ… Η αντίθεση Ερμή με Άρη σου δημιουργεί ένταση και νεύρα. Τι πρέπει να προσέξεις; Τα πάντα. Ξέρω είναι λίγο δύσκολο να κρατηθείς από το να αρχίσεις να ρίχνεις τα δηλητηριώδη βέλη σου προς όλες τις κατευθύνσεις αλλά μόνο η αγκαλιά των φίλων σου μπορούν να σε σώσουν από τις κακοτοπιές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 - 22/7)

Αγρανάπαυση. Μπορείς να ξεκουραστείς  από τις γκρίνιες και τις εντάσεις καθώς επιτέλους για μια εβδομάδα δεν έχεις πανσέληνο ή Νέα Σελήνη! Φυσικά, εξακολουθούν να σου φταίνε τα πάντα και οι πάντες, αφού μόνο εσύ τα κάνεις όλα τέλεια. Με το έτερον ήμισυ σας χωρίζει... ωκεανός και μάλλον δεν θα τον διασχίσετε για να πάτε να το βρείτε. 

ΛΕΩΝ

(23/7 - 22/8)

Ένας αλλά Λέων... Παίζεις μόνος εναντίον όλων και είναι τόσος ο εγωισμός που πιστεύεις πως θα κερδίσεις. Λοιπόν φαντασμένε, κανόνισε να χρησιμοποιήσεις όση διπλωματία σου έχει απομείνει. Μην μπερδεύεσαι. Μάθε ποιοι είναι οι ...Αυλικοί σου και μην υψώνεις τείχη στους υπηκόους σου, που προσπαθούν να σε προσεγγίσουν... Και κυρίως συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 - 22/9)

Αυτές τις μέρες ασχοληθείτε με κάτι που αγαπάτε ιδιαιτέρως εκτός από τον εαυτό σας... Πληρώστε κανένα λογαριασμό, τακτοποιήστε τις δουλειές με την εφορία. Παίρνετε τον εαυτό σας πολύ σοβαρά και αυτό σας κάνει πολύ ξενέρωτους!

ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)
Τη βλέπεις τη Σελήνη; Για σένα βγαίνει τα βράδια. Ο επιμένων πάντα νικά και το έδαφος είναι πρόσφορο για κατακτήσεις στον έρωτα και ό, τι άλλο βάζει ο νους σου. Μην αφήνετε τρίτους να σας επηρεάσουν και να σας κόψουν την ορμή για νέες ανακαλύψεις... βάλτε τους τρικλοποδιά και βουρ στον πατσά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)
Παίζεις με την φλόγα και δεν είσαι πυροσβέστης. Νέες γνωριμίες σε ιντριγκάρουν και εσύ μπλέκεσαι για άλλη μια φορά με το λάθος άνθρωπο. Έχεις αρχίσει να κουράζεις τους γύρω σου με τα καμώματά με τις δολοπλοκίες σου. Προσπάθησε να σκεφτείς λογικά και να αφήσεις τα παιχνίδια. Θα έγραφα κι άλλα, αλλά κουράσατε κι εμένα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

(22/11 - 21/12)

Το μυαλό πρόθυμο, ok, αλλά τι γίνεται με τη σάρκα-κουφάρι; Έχεις όρεξη και σχέδια δράσης για επαγγελματικά ανοίγματα.Το μυαλό σου είναι απασχολημένο με οικογενειακά θέματα και νιώθεις μια περίεργη κόπωση για σένα που έχεις συνηθίσει να είσαι η χαρά της ζωής. Δώσε λίγη σημασία στα ερωτικά καλέσματα. Είναι ό ,τι πρέπει για εκτόνωση! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 - 19/1)

Ψάχνεσαι διαρκώς. Και αυτή η πλανητική δραστηριότητα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις καθόλου. Δουλειά, ταξίδια και οικογενειακές ιστορίες δεν θα σε αφήσουν να βαρεθείς. Και έχεις και παράπονα και γκρινιάζεις. Αφού έτσι σου αρέσει!
  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(20/1 - 18/2)

Αν ήσουν καρτούν θα ήσουν το "μπιμπ μπιμπ". Τρέχεις συνεχώς αλλά δεν υπάρχει τερματισμός. Η παρουσία του Ερμή στους Ιχθείς σου δημιουργεί ανασφάλειες κυρίως οικονομικές. Πάτα pause και κάθισε να αντιμετωπίσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν. Ούτως ή άλλως, μόνος τρέχεις χωρίς τερματισμό!
   
ΙΧΘΥΕΣ

(19/2 - 20/3)

Έχεις ανάγκη από φροντίδα, στοργή και προδέρμ. Όλο εσύ προσφέρεις  στις σχέσεις σου και αυτό έχει καταντήσει κουραστικό. Η αντίθεση του Ερμή στο ζωδιό, σου δίνουν τη δύναμη να κατασταλάξεις και να αρχίσεις να κάνεις καλύτερες επιλογές. Γίνε από θύτης, θύμα, μήπως και αλλάξουν τα κόζια...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More