Ο Μπατίστ την "πάτησε", ο Ολυμπιακός κέρδισε! - video

Ντέρμπι με Χιτσκοκικό φινάλε παρακολούθησαν απόψε οι φίλοι του μπάσκετ. Σε ένα παιχνίδι - διαφήμιση του αθλήματος, ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει τον
Παναθηναϊκό με σκορ 78-77. Το παιχνίδι κρίθηκε στο εύστοχο σουτ του Μάικ Μπατίστ που ευστόχησε σε σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, το οποίο όμως δεν μέτρησε σαν τρίποντο, αφού πάταγε την γραμμή των 6 και 75.
Έτσι, οι Πειραιώτες σχεδόν «κλείδωσαν» την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της σεζόν, χωρίς να καλύψουν όμως την διαφορά των τεσσάρων πόντων του πρώτου αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν χειρότερος κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και η διαφορά έφτασε ακόμα και τους 19 πόντους, όμως οι "πράσινοι" δεν τα παράτησαν και λίγο έλλειψε να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.
Αν ο Ολυμπιακός δεν κάνει άλλη ήττα στην κανονική περίοδο, εξασφαλίζει την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ. Για την ομάδα του Ίβκοβιτς, εξαιρετική εμφάνιση έκαναν Ντόρσεϊ, Πρίντεζης και Μάντζαρης, ενλω για την ομάδα του Ομπράντοβιτς ξεχώρισαν οι Μπατίστ, Βουγιούκας και Διαμαντίδης.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More