Οι 14ποντες γόβες της Βαλερί που τρέλαναν τους αμερικανούς! (Καμαρώνει ο Ολάντ!)


H Βαλερί Τριερβελέρ, όχι μόνο ταξίδεψε στο πλευρό του συντρόφου της, Φρανσουά Ολάντ, αλλά έκλεψε την παράσταση και από τους ηγέτες των 8 μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, όπου συνεδρίαζαν στο Καμπ Ντέιβιντ!Η κομψότητα και το στυλ της Βαλερί γοήτευσαν τα αμερικανικά media, τα οποία και έκαναν ιδιαίτερες αναφορές στο στυλ της!

Με τις 14ποντες γόβες του Οίκου Yves Saint Laurent, αξίας 530 ευρώ, αλλά και τη μπεζ δερμάτινη τσάντα της Le Tanneur των 300 ευρώ!

Με αυτή της εμφάνιση η Τριερβελέρ φαίνεται πως θα κάνει πολύ γρήγορα το γαλλικό λαό να ξεχάσει την πρώην πρώτη κυρία των Βερσαλλιών, Κάρλα Μπρούνι, η οποία άρχισε να πλησιάζει το look του... Jocker!!!

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο αμερικάνικος τύπος ήταν η ιδιότητα της Βαλερί, μιας και ο όρος "πρώτη κυρία" δεν ταίριαζε στους... πουριτανούς αμερικανούς, αφού η Βαλερί και ο Φρανσουά, ο Φρανσουά και η Βαλερί (sic) δεν είναι παντρεμένοι! Έτσι κατέληξαν στο διόλου τιμητικό για μια κυρία... "First Girlfriend". Αν εξαιρέσει κανείς αυτήν την "πατάτα", κατά τα άλλα, η αποθέωση που της επιφύλαξαν έφτασε στα όρια να τη συγκρίνουν με τις Λορίν Μπακόλ και Κάθριν Χέμπορν, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως "σικάτη", "πανέξυπνη", "ανεξάρτητη"!

Οι μόνοι που είχαν κάτι... κακό να πουν ήταν οι Βρετανοί (ως συνήθως)... Η Daily Mail έμεινε στο γεγονός πως η Βαλερί, ακόμη και με τις 14ποντες γόβες, ήταν κοντύτερη από τη Μισέλ Ομπάμα, η οποία φορούσε flat.

Αν... ζηλεύεις που δεν τις φοράς, τέτοια κριτική θα κάνεις!!!





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More