Ο Φαέθων πρωταγωνιστεί στον "Πόλεμο των Άστρων"!





Γράφει ο Φαέθων

KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Σταμάτα επιτέλους να είσαι παρτάκιας και κοίτα να φροντίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι ισορροπίες είναι κατι που δεν ξέρεις πώς να κρατάς και η τραμπάλα είναι ένα παιχνίδι που δεν σου ταιριάζει. Τα νεύρα σου ασανσερ.

ΤΑΥΡΟΣ
 (20/4 - 20/5)

Πόσο θα ήθελες να είναι Παρασκευή απόγευμα…Λυπάμαι θα σε στεναχωρήσω. Η τεμπελιά για σήμερα Πέμπτη είναι κάτι αναπόφευκτο για σένα. Ονειρεύεσαι ήδη τη στιγμή που θα επιστρέψεις σπίτι και θα βουλιάξεις στον καναπέ σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Το μυαλό σου τρέχει με ταχύτητα φωτός σε διάφορα μονοπάτια και αναζητάς την πιο περίπλοκη διαδρομή. Και πάντα καταλήγεις εκεί που δεν έπρεπε. Σαν την πεταλούδα που πάει στη λάμπα με το φως και καίγεται… Για άλλη μια φορά έχεις πάρει φόρα και θα φας τα μούτρα σου…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Εσύ τρελαίνεις κόσμο. Το σκωτσέζικο ντους είναι το χόμπι σου. Είσαι πολύ εύθικτος και δεν αντέχεις την κριτική που σου γίνεται έστω και αν είναι αληθινή. Σιγά μην βάλουμε το χελωνάκι μας να κλαίει.

ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Τώρα να ήσουν στα νησιά Μπόρα Μπόρα και να ήσουν πέρα βρέχει και τι στον κόσμο… Έχεις αρχίσει να κυνηγάς την ουρά σου γιατί η σχεδία διαφυγής από το μοναχικό νησί που βρίσκεσαι βούλιαξε πριν καλά καλά βρέξεις τα πόδια σου. Μην χάνεις τον στόχο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)


Συγχαρητήρια. Το reboot είχε αποτέλεσμα. Τα πράγματα κυλούν διαφορετικά πλέον για σένα..Μην είσαι τόσο ανασφαλής και θα τα καταφέρεις.  Αφού όλοι φοβούνται την επιμονή σου εσύ θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα.


ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Ούτε η Αντουανέτα τέτοιες απαιτήσεις. Μήπως δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται γύρω σου;  Γκρίνια και ασυνεννοησία. Έχεις την ευκαιρία να δουν και οι υπόλοιποι τα ταλέντα σου αν αποφασίσεις να αρχίσεις να φέρεσαι σαν ώριμο άτομο χωρίς παιδιαρίσματα. Που μεταξύ μας θα αργήσει να γίνει αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η αρετή δεν θα είναι ποτέ στοιχείο που θα προσθέσεις στο βιογραφικό σου. Προσπάθησε για σήμερα να είσαι χαλαρά γιατί το βλέπω ότι θα σε στριμώξουν σε καμιά γωνία και δεν θα το περιμένεις. Όχι ότι έχεις πρόβλημα..

ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Εσύ Τοξοτάκι μου γλυκό έχεις το ταλέντο να κουράζεσαι ακόμα και την ώρα που κοιμάσαι… Πως το καταφέρνεις αυτό; Το μυαλό σου στριφογυρίζει σε βόλτες, πάρτυ, εκδρομές και σε ερωτικές περιπτύξεις. Αντε κάνε κάτι….θα σκάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Φαρμάκι στάζει το στόμα σου. Όταν θέλεις κάτι το θέλεις εδώ και τώρα αλλιώς δεν έχει αξία για σένα μετά. Σαν κακομαθημένο μοναχοπαίδι κάνεις. Δεν έχουν όλοι την όρεξή σου στο έχω ξαναπεί. Δημιουργείς μεγάλες αντιπάθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Αδημονείς για μια περιπέτεια για μια βόλτα όπου να’ ναι φτάνει να είναι μακριά από εδώ. Τελευταία μας έχεις κουράσει με τις απαιτήσεις σου και το πόσο αιθεροβάμων είσαι.

ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)

Μάζεψε το μυαλό σου. Αφήνεις τα πράγματά σου παντού και μετά ξεχνάς πού τα έχεις αφήσει. Όχι, δεν είναι δίπλα στη νουαζέτα. Σταμάτα να ασχολείσαι με τα προβλήματα των άλλων. Όταν μαθαίνουμε ένα μυστικό το κρατάμε και δεν εκβιάζουμε ότι θα μαζέψουμε τα κανάλια για να το ανακοινώσουμε. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More