Ο Φαέθων πρωταγωνιστεί στον "Πόλεμο των Άστρων"!



Γράφει ο Φαέθων


KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Νιώθεις ότι βουλιάζεις σε ένα μαύρο σκοτάδι και χάνεσαι χωρίς να υπάρχει κανένας να σε βοηθήσει. Γιατί δεν χρησιμοποιείς τον δυναμισμό σου εκεί που χρειάζεται και μένεις θεατής σε δύσκολες καταστάσεις που έρχονται καταπάνω σου με γοργούς ρυθμούς; Όλο μαγκιά είσαι στα εύκολα αλλά όταν σκάνε οι δυσκολίες είσαι ένα γατάκι που νιαουρίζει. Συμμαζέψου γιατί έρχονται και χειρότερα.

ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Γίνεται χαμός. Η Αφροδίτη έχει πιάσει τα κονέ με τον Ερμή και τον Δία και εσένα σε έχουν πιάσει τα ντουζένια σου. Θέλεις να ερωτευτείς, να φλερτάρεις και να χαθείς σε σοκάκια καλοκαιρινά νησιώτικα. Φρόντισε να δεχτείς τις προτάσεις που σου κάνουν…

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Το μυαλό σου ταξιδεύει ασταμάτητα. Τα βράδια σου τα περνάς σε εξωτικά νησιά χορεύοντας σε μια παραλία με λευκή άμμο κάτω από τα αστέρια. Έχεις αποφασίσει να μην αγχώνεσαι για τίποτα. Όσα πάνε και όσα έρθουν. Είσαι τυχερός. Σου έρχονται τα καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Είσαι μπερδεμένος. Ο μίτος της Αριάδνης και ο γόρδιος δεσμός φαίνονται σαν προσκοπικοί κόμποι μπροστά στις σκέψεις σου. Πάρε μια ανάσα. Μην πελαγώνεις μπροστά σε μια κουταλιά νερό. Το ένα σου φταίει το άλλο σου ξινίζει. Όταν σου έρχεται αυτό που πάντα ονειρευόσουν εσύ κάθεσαι και φιλοσοφείς τα παραμύθια της Χαλιμάς.

ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Ο γιατρός των άστρων σήμερα προτείνει να ξεκινήσεις τα πάντα από την αρχή. Σαν να μην γνωρίζεις τίποτα. Σαν να μην έχεις κάνει λάθη. Προσπάθησε να βρεις τον χαμένο ενθουσιασμό σου και να πάρεις τα πράγματα από εκεί που πρέπει. Από τους ανθρώπους που σε αγαπούν και σε στηρίζουν. Εκεί θα βρεις όλα αυτά  που σου λείπουν Αυτός είναι ο πραγματικός Θησαυρός της ζωής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
  
Έλα να σου πω ένα μυστικό. Άσε το ξεσκονόπανο και βγάλε το φακιόλι. Ηρθε η ώρα και η στιγμή να αφήσεις την λάτρα την μπουγάδα και την κατσαρόλα και να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου. Ναι το ξέρω πως είσαι τόσο καλός να κανονίζεις το πρόγραμμα και την ζωή των άλλων που δεν προλαβαίνεις να κάνεις και μια πραγματική δουλειά, αλλά το έχεις ανάγκη. Η στιγμή είναι ευνοϊκή.
  
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Θα ήθελες να ήσουν μια δεκαετία πίσω να ξανάρχιζες διαφορετικά. Οι ονειροπολήσεις δεν έχουν κανένα νόημα και αυτό τείνεις να το ξεχνάς. Καμώσου με αυτά που έχεις. Όταν σε κολακέψουν λίγο χάνεις τα μυαλά σου και ξεσηκώνεσαι. Αυτοί που σε αγαπούν θα σου μιλήσουν και σκληρά. Στον επόμενο τόνο επαγγελματικά δράματα προμηνύονται…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Τέτοια συνωμοσιολογία ούτε ο Ρασπούτιν. Τα άδυτα του μυαλού σου είναι γεμάτα δηλητηριώδη δωμάτια και σε κάθε δωμάτιο κυριαρχεί διαφορετική ιδέα. Προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες αλλά δεν το βλέπω να το καταφέρνεις. Τα νεύρα σου είναι τεντωμένα και αυτή τη στιγμή το κοντρόλ ενημερώνει να φύγουν άμεσα τα γυναικόπαιδα από το πεδίο βολής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Έχεις κολλήσει με ένα άτομο ερωτικά. Δεν τον έχεις κατακτήσει και δεν τον έχεις κάνει δικό σου και αυτό σε καίει. Ανταποκρίνεται βέβαια αλλά όχι στον βαθμό που επιθυμείς εσύ. Άλλωστε δεν έχεις ανοίξει εντελώς τα χαρτιά σου. Άλλα λες άλλα κάνεις και άλλα εννοείς. Αυτό είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι. Και όποιος πιάσει το νόημα…..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Κακομαθημένο εγωιστικό πλασματάκι. Γιατί νομίζεις ότι όλη η γη γυρίζει γύρω από εσένα; Σε έχουν βαρεθεί όλοι να το ξέρεις. Δεν παραδέχεσαι ότι δεν είσαι τέλειος και αυτό θα γυρίσει εναντίον σου. Τρελός παπάς σε βάφτισε. Άλλαξε αμέσως συμπεριφορά γιατί σε βλέπω σε κανένα φανάρι να ζητιανεύεις για παρέα….

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Είσαι τόσο αλλού. Τι φεύγα και πόρτες…Δεν σε σταματάει τίποτα. Σου μιλάνε και εσύ ονειρεύεσαι ταξίδια μακρινά ως την Τζαμάικα. Και εμείς επιθυμούμε να διακοπάρουμε αλλά εσύ το έχεις χάσει εντελώς. Οι φίλοι σου κρίνονται χωρίς να το ξέρουν. Τους έχεις βάλει ένα μυστικό test και περιμένεις τα αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)

Και εκεί που είσαι έτοιμος να πάρεις μια μεγάλη απόφαση, εκεί που τα έχεις σκεφτεί όλα και τα έχεις ζυγίσει (έτσι νομίζεις) προσεχτικά τρως μια φλασιά και τα ανατρέπεις όλα. Πάνε οι σοβαρές δηλώσεις τις έφαγε η μαρμάγκα. Νομίζω ότι το να φεύγεις μέσα στα ξημερώματα να πηγαίνεις να πίνεις ποτά μόνος σου δεν είναι καλό δείγμα. Για προσεξέ το λίγο. Κάτι σε ενοχλεί. Και ότι μας ενοχλεί τι το κάνουμε;;;;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More