Ο Καραμανλής ο... Νεότατος εμφανίζεται στην πολιτική σκηνή της χώρας! (Οικογενειοκρατία παντού!)


Η οικογενειοκρατία ζει και βασιλεύει ακόμη και μετά το ηχηρό "χαστούκι" στις εκλογές του Μαϊου. Φαίνεται πως κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν πως η χώρα χρειάζεται αλλαγή σε όλο τον πολιτικό και κοινωνικό τρόπο σκέψης κι επιμένουν να επενδύουν σε συνταγές του παρελθόντος!
Όπως για παράδειγμα ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος σε συνεννόηση με τον Αχιλλέα Καραμανλή, πρώην Υπουργό (και "ετσιθελικά βουλευτή των... λευκών")  τοποθέτησε τον γιο του... Κώστα Καραμανλή τον... "νεότατο" (μιας και ο Κώστας Καραμανλής πρώην πρωθυπουργός αναφέρεται ως "νεότερος") στη λίστα της Νέας Δημοκρατίας, στη συμβολική τελευταία θέση! 

Να υπενθυμίσουμε πως οι Σέρρες αποτελεί ένα από τα προπύργια της Νέας Δημοκρατίας και στις τελευταίες εκλογές έλαβε 30%. 

Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε ένα ακόμη "άνοιγμα" στους Καραμανλικούς, λίγο πριν την τελική ευθεία της αναμέτρησης, γνωρίζοντας πως παίζει το τελευταίο του χαρτί σε αυτές τις εκλογές!
 
Έτσι, μπαίνει στην πολιτική ζωή του τόπου ένας ακόμη Καραμανλής, της τρίτης γενιάς για να ισοφαριστεί έτσι η οικογένεια Παπανδρέου. Μένει, να δούμε και τον γιο της Ντόρας Μπακογιάννη να μετακινείται και αυτός στην κεντρική πολιτική σκηνή!

Να δούμε πότε θα επιλέξουμε να αλλάξουμε τη μοίρα μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More