OSOMBIE : Ο Οσάμα βγήκε από τον τάφο του!


Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν επιστρέφει ! Οσο κι αν προσπάθησαν οι Αμερικανοί να τον βγάλουν από τη μέση θα τον ξαναβρούν μπροστά τους- τουλάχιστον στην κωμωδία τρόμου “Osombie” όπου ο μέχρι πρότινος νεκρός αρχηγός της Αλ Κάιντα γίνεται ζόμπι και τρομοκρατεί τις δυνάμεις της Δύσης στο Αφγανιστάν !
Το υπέρτατο ζόμπι δημιουργεί έναν στρατό από νεκροζώντανους τρομοκράτες για να ..πάρει τα μυαλά των θανάσιμων εχθρών του ! Braiaiains!!!


από τη Βάλια Μπουγιουκλή

ToOsombie”  έχει ότι χρειάζεται για να γίνει το επόμενο cult horror hit . Μία πιασάρικη όσο και παρανοϊκή βασική ιδέα, το λουτρό αίματος με πυροβολισμούς, ακρωτηριασμούς και αποκεφαλισμούς που χαρακτηρίζει κάθε σωστή ζομπο-ταινία που σέβεται τον εαυτό της κι ένα γελοίο και φυσικά αχρείαστο love story που βρίσκεται εκεί ακριβώς για το χαβαλέ  (γιατί τι πιο ρομαντικό από να κάνεις ζουζουνιές όταν γύρω σου πέφτουν στην κυριολεξία, κεφάλια ; ). Α , και για το γυναικείο κοινό που δεν έχει πρόβλημα με blood and guts, οι δημιουργοί της ταινίας , φρόντισαν να το ανταμείψουν προσφέροντας άφθονες σκηνές στις οποίες οι ήρωες περιφέρονται ή πολεμούν ημίγυμνοι, επιδεικνύοντας τις «φέτες» τους.
Το στόρι έχει ως εξής : η Ντάστι, μία σέξι δασκάλα της γιόγκα ταξιδεύει από το Κολοράντο στο Αφγανιστάν για να σώσει από την τρέλα τον συνομωσιολόγο αδερφό της Ντέρεκ ο οποίος δεν χάφτει τις επίσημες ανακοινώσεις ότι ο Οσάμα είναι νεκρός (μεταξύ μας δεν είναι και ο μόνος .). Στο …εξωτικό Αφγανιστάν λοιπόν, η Ντάστι ακολουθεί μία ομάδα ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων που βρίσκονται σε μυστική αποστολή. Και, ω τι έκπληξη, ο αδερφός της τελικά δεν ήταν για ζουρλομανδύα !  Ο Οσάμα έχει αναστηθεί και ανασυγκροτεί το πιστό στράτευμά του δημιουργώντας νέα ζόμπι ! Η ομάδα πέφτει πάνω στην επερχόμενη zombie apocalypse και τώρα πρέπει να σταματήσει την επέλασή της προτού τα ζόμπι-τρομοκράτες εξαπλωθούν στον πλανήτη.
Αξίζει να τονίσουμε και την αληθινή συνωμοσιολογική διάσταση της υπόθεσης της ταινίας η οποία ξεκίνησε να γυρίζεται πολύ πριν την πραγματική επιχείρηση για τον εντοπισμό και την εξολόθρευση του Οσάμα Μπιν Λάντεν και την τελική «εξαφάνιση» του πτώματος του μέχρι πρότινος Νο 1 καταζητούμενου του πλανήτη. Βρε λέτε ; ..!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More