Ο Φαέθων πρωταγωνιστεί στον "Πόλεμο των Άστρων"!



Γράφει ο Φαέθων

KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Tα χρήματα εξαφανίζονται σε χρόνο dt. Εχεις την τάση να μην τα υπολογίζεις και μετά τελευταία στιγμή που βλέπεις ότι έχεις ξεμείνει φρικάρεις και καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που άνοιξες τις τσέπες σου.

ΤΑΥΡΟΣ
 (20/4 - 20/5)

Το πείσμα σου σκάει και γάιδαρο. Τόσο αγύριστο κεφάλι μόνο ένας εξορκισμός θα το κάνει να ξεκουνηθεί. Προσπάθησε να ανατρέψεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που σε κουράζουν και να είσαι σίγουρος ότι το καλοκαίρι θα είναι αξεχαστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)


Μία κάτω…μια πάνω… εσύ δεν έχεις κυκλοθυμία… προπόνηση για ανάβαση στο Κιλιμάντζαρο κάνεις. Σου αρέσουν τα δύσκολα. Σε διεγείρουν και σε κρατάνε σε εγρήγορση. Μέχρι να βαρεθείς ξαφνικά και να αλλάξεις κατεύθυνση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)


Εσύ θα έπρεπε κάθε βράδυ να κοιμάσαι με συναγερμό μήπως τυχόν σου κλέψει κάποιος τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου. Χαλάρωσε βρε πουλάκι μου. Δεν θέλουν όλοι το κακό σου. Είσαι ένα στρειδάκι που κρύβει ένα μαργαριτάρι μέσα του. Άσε τον κόσμο να σε θαυμάσει.


ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)


Την έχεις ακούσει λίγο. Σου έρχεται να αρχίσεις να χτυπάς κουδούνια στη γειτονιά έτσι για να γίνει κάτι συναρπαστικό στη ζωή σου. Δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα. Αυτά θα τα αφήσεις σύντομα πίσω σου. Κάνε σχέδια γιατι θα χρειαστείς σύντομα να τα αξιοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)


Κάτι καινούργιο έχει εμφανιστεί μπροστά σου και είσαι ενθουσιασμένος σαν μικρό παιδί. Είδες τι ωραία που είναι όταν έχεις κάτι που σου αρέσει; Λιγότερη γκρίνια και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Και η άλλη εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για σένα .

ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)


Είσαι λίγο βαρετός αυτές τις μέρες. Πιστεύεις ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και είσαι σαν δίσκος που του έχει κολλήσει η βελόνα. Δεν είμαστε σε εποχή για πείσματα. Φέρσου σαν τον λαμπερό και διπλωμάτη Ζυγό που λατρεύουμε όλοι όταν πρωτογνωρίζουμε στις παρέες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)


Έχεις καινούργιο project στο μυαλό σου και δεν σε σταματάει τίποτα. Τουλάχιστον έτσι νομίζεις. Τα πράγματα δεν είναι όπως τα έχεις συνηθίσει. Οι μαγικές σου ικανότητες έχουν πάει διακοπές και σε έχουν αφήσει έναν απλό καθημερινό άνθρωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)


Τοξότη μου! Ψυχή της παρέας. Όμορφα λαμπερά ματάκια τι έχεις και είσαι στεναχωρημένος; Τι συμβαίνει και δεν είσαι στα χάι σου; Γύρω σου μαζεύονται μνηστήρες για να σε διεκδικήσουν και εσύ δεν θέλεις κανέναν. Μάλλον θέλεις μόνον έναν. Και αυτό μεχρι να τον κατακτήσεις. Μετά….

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)


Σήμερα είσαι καλύτερα από χθες. Πιο χαλαρός. Δεν χρειάζεται πάντα να μιλάς. Δείξε με πράξεις αυτό που θες. Άλλωστε στα λόγια συνήθως αποτυγχάνεις. Αφού έχεις τον άσο του ερωτισμού σου γιατί δεν τον χρησιμοποιείς;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)


Ανεμομαζώματα –ανεμοσκορπίσματα. Αυτό αναφέρεται και στα χρήματά σου και στη διάθεσή σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις κάτι τρελό. Αν δεν το κάνεις θα τρελαθείς. Έχεις ανάγκη να διοχετεύσεις κάπου τη δημιουργικότητα σου. Μάθε βελονάκι. Μπορεί να πουλήσεις κανένα σεμεν να βγάλεις χρήματα.

ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)


Μας έχεις ψήσει το ψάρι στα χείλη. Η ζωή είναι μικρή για να κάνεις 1 βήμα μπροστά και 10 πίσω. Πόσο διστακτικός μπορείς να γίνεις; Ξέρω ακόμα περισσότερο. Αυτό δεν είναι λάθος. Το λάθος είναι εκεί που πρέπει να τολμάς να το ψειρίζεις για αιώνες..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More