"Ο Τσίπρας είναι τσο..." !!! Το νέο παραλήρημα του Θεόδωρου Πάγκαλου...

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έχει... "ξεφύγει" για τα καλά!!! Συνεχίζοντας το... παραλήρημα του χαρακτήρισε, ούτε λίγο ούτε πολύ, "τσόγλανι" τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα!
Φαίνεται πως το twitter είναι το νέο αγαπημένο παιχνίδι του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παπαδρέου. Βέβαια το "τσο" που γράφει, μπορεί να επιδέχεται πολλαπλών ερμηνειών, τις οποίες και θα επικαλεσθεί, λογικά, ο "αιώνιος πολιτικός" τις επόμενες ημέρες!
Πιο συγκεκριμένα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος έγραψε...
«Μπορεί τόσο εύκολα ο κάθε Τσο... -με συγχωρείτε- Τσίπρας να λοιδωρεί ιστορικά ονόματα;».
Η ενόχληση του κυρίου Πάγκαλου εστιαζόταν στο δεύτερο συνθετικό του "Ολαντρέου", το οποίο χρησιμοποιούσε ο ηγέτης της Αριστεράς στη Γαλλία, Ζαν Λυκ Μελανσόν, και υιοθέτησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την πρόσφατη συνάντησή τους! 
Ο κύριος Πάγκαλος γράφει επίσης πως «Γεώργιος και Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά και ο πρόσφατος πρωθυπουργός, είναι μέρος της ιστορίας της Ελλάδας».
Βέβαια, για το μόνο πράγμα που ήταν υπεύθυνος κατά τη διάρκεια της θητείας του στην κυβέρνηση Παπανδρέου, το κλείσιμο οργανισμών που δεν προσέφεραν τίποτε στην κρατική λειτουργία, σιωπή...
Το "να μην γίνει Ολαντρέου ο Ολάντ" το λες ευχή, προσδοκία... Το "η Γερμανία είναι ένας γίγαντας με μυαλό μικρού παιδιού" πώς το λες;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More