Ο Φαέθων πρωταγωνιστεί στον "Πόλεμο των Άστρων"





Γράφει ο Φαέθων

KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Συννεφιά και πολλά γιατί. Και πολλά όχι. Έχεις χάσει τη δυναμή σου και δεν μπορείς πια να διαπραγματευτείς για απλά καθημερινά πράγματα. Η σχέση σου σε εγκλωβίζει. Ο σύντροφός σου δεν σε καταλαβαίνει. Η δουλειά σου έχει έρθει σε τέλμα και εσύ δεν ξέρεις τι να πρωτομαζέψεις. Ξεκίνα από τα προσωπικά σου. Εκεί είναι το πρόβλημα..

ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Εδώ και καιρό νιώθεις ότι είσαι ένας άνθρωπος μισός. Έχεις μάθει μόνο εσύ να προσφέρεις και να αγαπάς και να περιμένεις από τους άλλους ό,τι έχουν καλοσύνη να προσφέρουν σε σένα. Μην είσαι ζητιάνος συναισθημάτων. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένεις. Τόλμα να ζήσεις και να τολμήσεις.. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)


Ο μήνας των Διδύμων έχει μπει για τα καλά και εσύ έχεις αρχίσει να τρελαίνεις κόσμο σε βαθμό ψυχιατρείου. Η αυτοπεπείθηση στο ζενίθ και η διάθεση για έρωτα φλερτ και ταξίδια στο μάξιμουμ. Δεν υπάρχει πιο όμορφη περίοδος από αυτή που ζεις τώρα. Αξιοποίησε όλες τις ευκαιρίες που σου δίνονται και στον έρωτα και επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)


Μικρό Καρκινάκι μου πότε θα μεγαλώσεις για να αρχίσεις να παίζεις στον κόσμο των μεγάλων; Τόσο ευαίσθητος που καταντάει γραφικό. Δεν είναι να σου θίξουν τον εγωισμό και να σε αμφισβητήσουν εσύ κλείνεσαι στο καβούκι σου και κάνεις να βγεις για μέρες. Ίσως και για μήνες. Ελα πάρε τη μανούλα σου να καθαρίσει για σένα και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Τιι; Ξεκόλλα από τη μαμα επιτέλους.


ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)


Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Σε έχουν θαμπώσει τα κυριλέ τόσο πολύ που ξεχνάς να δεις ότι η πραγματική ζωή δεν θέλει πολλά χρήματα και πολυτέλεια. ‘Ενα βλέμμα, ένα χάδι θα σε φορτίσει ξανά και θα σου δώσει νόημα και κίνητρο για να βρεις τον δρόμο σου και πάλι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)


Είσαι τόσο καλός. Θέλεις να βοηθάς όλον τον κόσμο. Με το αζημίωτο φυσικά. Και πιό είναι αυτό; Η χαρά του να μπορείς να παρεμβαίνεις στις ζωές των άλλων και να τις φτιάχνεις όπως εσύ νομίζεις. Μην το παίζεις Ο.Η.Ε θα μπλεχτεις σε φιλικά πυρά και δεν θα μπορείς να ξεφύγεις..

ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)


Επιτέλους. Και λίγη Γιουροβίζιον για να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια που σε βασανίζουν. Επιτέλους θέλεις να βλέπεις κατι διαφορετικό ακόμα και για να το σχολιάζεις αρνητικά. Εντάξει τώρα που δεν βγήκαμε μπορείς να θάψεις όλη τη διοργάνωση και το βρακί της Ελευθερίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)


Θέλεις αγάπη φροντίδα και προδέρμ. Όταν δεν τα έχεις αυτά τρελαίνεσαι. Ασφυκτιείς σε ένα περιβάλλον που δεν έχει κανένα νόημα πλέον για σένα αφού ο ερωτισμός έχει χαθεί. Πρόσεχε μόνο όταν αποφασίσεις να στείλεις τα βέλη σου προς άλλη κατεύθυνση να το έχεις σκεφτεί πολύ καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)


Γιατί έτσι τόσο πολύ στα χαμένα; Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς καθόλου σε ένα θέμα. Έχεις τόση μεγάλη διάθεση και δεν μπορείς να την εκτονώσεις. Δεν είσαι ευχαριστημένος με πολλά τον τελευταίο καιρό αλλά δεν κάνεις και τίποτα για να το διορθώσεις. Ίσως να ξεκινούσες από τη δουλειά σου; Νομίζω πως πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις ξανα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)


Είσαι αξέχαστος εραστής. Αν και δεν σου φαίνεται, ο ερωτισμός που κρύβεις μέσα σου ξεπερνάει και ζώδια που είναι γνωστά για τις επιτυχίες τους. Μην είσαι τόσο σεμνός. Δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα αυτό. Απλά προσπάθησε να έχεις λίγο υπομονή και να μην καις τους φίλους σου για ανούσια θέματα....

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)


Τελείωσε και η Γιουροβίζιον, πήραμε τη 17η θέση τώρα βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς. Ωραία ήταν η βραδιά με το παρεάκι, ποπ κορν, πατατάκια και κοκακόλες αλλά πλέον πρέπει να αρχίσεις να κοιτάς και λίγο την προσωπική σου ζωή. Υπάρχει ένα άτομο που ενδιαφέρεται για σένα και εσύ δεν του δίνεις σημασία. Κακώς. Χρειάζεσαι μια ανανέωση..

ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)


Παίζεις ένα παιχνίδι εντυπώσεων και είναι πολύ επικίνδυνο. Δεν είσαι σίγουρος για τα βήματά σου και νομίζεις ότι δεν το καταλαβαίνει κανένας αυτό. Κιόμως. Η ανασφάλειά σου βγαίνει προς τα έξω και σου δημιουργεί προβλήματα γιατί δεν μπορεί να σε εμπιστευτεί κανένας ουσιαστικά. Όλα είναι καλα φτάνει να το πιστέψεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More