Νέο "επεισόδιο" ΣΥΡΙΖΑ - MEGA και η... "προσβολή Τσίπρα" στον Ολάντ!

Και ο πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ - MEGA συνεχίζεται με αμείωτη ένταση... Μετά την άρνηση του Αλέξη Τσίπρα για συνέντευξη στο κανάλι της Μεσογείων (με τη δικαιολογία τον αποκλεισμό του από το δελτίο ειδήσεων του καναλιού) και το "σφυροκόπημα" εναντίον του από την "παρέα" της Όλγας Τρέμη, ένα νέο επεισόδιο προστέθηκε χθες!
Ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και στενός φίλος του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ανέβασε ένα "αιχμηρό σχόλιο" στο twitter του.
"Εάν η διαπλοκή του Έθνους νομίζει ότι θα κάνουμε γαργάρα το θέμα τηλεοπτικών αδειών και της δεοντολογίας κάνει MEGAλο λάθος. Proxy war".
  
Η απάντηση ήρθε από... τον γνωστό δημοσκόπο  Χριστόφορο Βερναρδάκη:

"Τι αλαζονεία είναι αυτή κύριε. Και έχετε μόλις 17%. Δηλαδή στα 25 τι θα κάνετε;".

Στο πλαίσιο του "πολέμου" ΣΥΡΙΖΑ - MEGA αξίζει να σημειώσουμε τη σκληρή κριτική που άσκησε το "Μεγάλο Κανάλι" στο χαρακτηρισμό "Ολαντρέου" που υιοθέτησε από τον Μελανσόν ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Γαλλία.

Το team του MEGA υιοθέτησε τη σκληρή γραμμή της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που μιλούσε για "επικινδυνότητα" Τσίπρα και προσβολή του γαλλικού λαού!

Να σημειώσουμε πως η ανταποκρίτρια του MEGA στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά, απαντώντας σε δημοσιογράφους που τη ρωτούσαν στο twitter σχετικά με το αντίκτυπο των δηλώσεων του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, τόνιζε πως δεν προκάλεσαν αίσθηση! Σημείωνε δε, πως ο χαρακτηρισμός "Ολαντρέου" ήταν... "σύλληψης" Μελανσόν!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More