Ο Φαέθων δεν είναι άλλος ένας αστρολόγος!





Γράφει ο Φαέθων
KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Βαριέσαι ακόμα και να πας να κάνεις μπανάκι. Δεν είναι καλή επιλογή αυτή καθώς σε λίγο θα αρχίσεις να μυρίζεις πτωμαίνη. Το κίνητρο στη ζωή σου ψάχνεις να βρεις αλλά όσο και να ψάχνεις αν δεν δεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί πραγματικά δεν θα δεις λιακάδα στον ορίζοντα.

ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Τόση περισυλλογή ούτε οι 7 αρχαίοι σοφοί. Τη μια αποφασίζεις ότι θα ξεκινήσεις την επαναστασή σου και αμέσως μετά θυμάσαι το φαγητό που σε περιμένει στην κατσαρόλα και λες δεν βαριέσαι..ας φάω πρώτα να πάρω δυνάμεις και μετά. Να ξέρεις ότι έτσι δεν κάνεις δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)


Είσαι υπ’ ατμών. Δρομολογείς εκκρεμότητες και για πρώτη φορά στα χρονικά αρχίζεις να χρησιμοποιείς λίστες. Ξέρεις είναι αυτό που γράφεις διάφορα πράγματα που πρέπει να κάνεις και όταν τα ολοκληρώσεις τα διαγράφεις. Δεν το βλέπω να προχωράει το θέμα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)


Είσαι ένα μικρό παιδάκι που έχει ανάγκη από επιβεβαίωση, φροντίδα και προδρέμ…και φυσικά γκρινιάζει με την πρώτη ευκαιρία. Αφού το μυαλό σου όλο στα παιχνίδια το έχεις πώς να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά; Δείξε μια φορά την συναισθηματική σου πλευρά. Δεν θα πάθεις τίποτα.


ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)


Αν νομίζεις ότι θα συνεχίσεις αυτό το βιολί τότε θα σε απογοητεύσω. Η παραίτησή σου από τα κοινά δεν είναι πλέον είδηση. Αρχίζεις να αμελείς την εμφάνισή σου και στο γοητευτικό σου παρουσιαστικό αρχίζουν να παρουσιάζονται φθορές. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Ξεκίνα εντατικά μποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

  
Η εβδομάδα ξεκινάει με μεγαλόπνοα σχέδια. Οι λίστες σου είναι έτοιμες το ημερήσιο και εβδομαδιαίο πρόγραμμα κατανεμημένο σε όλους. Όμως κάτι λείπει. Η δικές σου υποχρεώσεις για τον εαυτό σου. Μην ξεχνάς πως θέλεις και εσύ προσοχή και τελευταία δεν δίνεις τόσο μεγάλη σημασία σε αυτόν τον τομέα. Μια ανανέωση στη γκαρνταρόμπα σου επιβάλλεται.
  
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)


Και ο μεγαλύτερός σου εχθρός γίνεται κολλητός σου άμα σε καλοπιάσει λίγο. Με μια τούρτα να σκάσει στο κατώφλι του σπιτιού σου θα τον ευγνωμονείς για χρόνια. Μα τόσο πολύ ξεπέφτεις; Τα κριτήριά σου θέλω να είναι πιο αυστηρά. Μην εντυπωσιάζεσαι εύκολα. Φοβού τους φίλους και τούρτες φέρουσι. Άσε που θα παχύνεις και μετά θα κλαίγεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)


Δεν είσαι ο Σκορπιός που όλοι ξέρουμε. Σαν ένα αδύναμο γατάκι περιφέρεσαι το τελευταίο διάστημα και δεν σου πάει καθόλου να το γνωρίζεις. Ακολούθησε το ένστικτό σου. Αυτό δεν σε απογοητεύει ποτέ. Οι επικίνδυνες αποστολές συνεχίζονται και εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου. Ξύπνα πριν να είναι αργά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)


Η διάθεσή σου για μάθηση εξαντλείται στο πότε θα τελειώσει το σεμινάριο να πάτε όλοι μαζί για καφέ ή στο διάλειμμα. Έχεις κουραστεί από τα τρεξίματα για τους άλλους και από το γεγονός ότι δεν σου μένει χρόνος ουσιαστικός για την προσωπική σου ζωή. Κρίμα που δεν παίρνεις την απόφαση να δείξεις στους δικούς σου ανθρώπους ποίος πραγματικά είσαι. Θα σου έφευγε ένα μεγάλο βάρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)


Δύο συνιστώσες σε επηρεάζουν και δεν μπορείς να κάνεις δίχως αυτούς. Τα ερωτικά σου και τα επαγγελματικά σου. Και τελευταία έχεις βαλτώσει και στα δύο. Για τα οικονομικά δεν το συζητάμε. Ας μιλήσουμε καλύτερα για πυρηνική φυσική. Λίγο υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)


Αποφάσισες να μαζευτείς λίγο. Να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα σε φίλους και παρέες για να δεις τι είναι πραγματικά αυτό που θέλεις και ζητάς. Θα σου πω ότι αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ και πάλι θα αρχίσεις να αναζητάς την παρέα και τον χαλασμό κυρίου. Σιγά μην καθίσεις φρόνιμος.

ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)


Εδώ και λίγες μέρες είσαι λίγο χαλαρός αλλά περιμένεις πότε θα έρθει η τρικυμία να σε πετάξει πάνω στα βράχια. Αν δεν φοράς σωσίβιο σίγουρα σκούρα τα πράγματα. Είπαμε. Για να κολυμπάς στα βαθιά νερά θέλει καλό κολύμπι. Μην περιμένεις από την ομάδα του Μπέιγουοτς να έρχεται προς διάσωση κάθε τρεις και λίγο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More