Ο Φαέθων πρωταγωνιστεί στον "Πόλεμο των Άστρων"! (διατηρήστε την ψυχραιμία σας)





Γράφει ο Φαέθων

KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Τελευταία ξυπνάς όλο και πιο δύσκολα τα πρωινά. Τα επαγγελματικά σου έχουν γίνει ο μόνιμος εφιάλτης σου και τα βράδια μένεις ξάγρυπνος για να σκεφτείς πώς θα παγιώσεις τη θέση σου εκεί που βρίσκεσαι. Το να βρικολακιάσεις δεν θα βοηθήσει τίποτα και κανέναν. Ρίξε λίγες σταγόνες βαλεριάνα στο νερό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
 (20/4 - 20/5)

Η φίλη σου η Αφροδίτη σε αναστατώνει και σε βάζει σε σκέψεις ερωτικές. Αξιοποίησε την ερωτική σου διάθεση για καινούργιες γνωριμίες. Μην το παίζεις «Μικρό σπίτι στο λιβάδι» γιατί θα σου τραβήξω τις κοτσίδες. Αυτό πάει στο ότι είσαι για μια ακόμα φορά κολλημένος με το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν και κατακλύζεσαι από σκέψεις και θέλω που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αυτή τη δεδομένη στιγμή. Μην στεναχωρείς το κεφαλάκι σου με στοιχεία που δεν μπορείς να επεξεργαστείς γιατί θα κρασάρει το μηχάνημα που λέγεται εγκέφαλος και άντε μετά να τα συμμαζεύεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Οι δίδυμοι σε αναστατώνουν. Βρίσκονται ενεργοποιημένοι πάνω σου και στον 12ο Ηλιακό σου οίκο και στα κάνουν όλα άνω κάτω. Πρέπει να δεις θέματα επαγγελματικά που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό και θα τα χρειαστείς για μελλοντική χρήση. Αισθηματικά κάτι πεταλούδες υπάρχουν που σε τριγυρίζουν. Πρόσεξε μην τις αγνοείς. Υπάρχει και μια σπάνια.

ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Άλλος το πρωί και άλλος το βράδυ. Προσπαθείς να κρύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα και τους προβληματισμούς σου από αυτούς που δεν γνωρίζεις τις πραγματικές προθέσεις τους. Μπορείς να ομολογήσεις ότι φοράς τα X-ray γυαλιά σου και τους σκανάρεις όλους από την καλή και την ανάποδη. Τουλάχιστον το πόρισμα ας έχει αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
                                                                                                              
Οι δίδυμοι σε επηρεάζουν και σου δημιουργούν μια αναζωογονητική εγρήγορση στα επαγγελματικά και στα συναισθηματικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις οι οποίες θα είναι δελεαστικές αλλά εσύ θα τις αμφισβητήσεις και θα σκεφτείς να τις απορρίψεις. Είναι δύσκολες εποχές για πρίγκιπες. Δοκίμασε κάτι καινούργιο. Μπορεί να σου αρέσει. Καλός θα είσαι σίγουρα.
  
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Πάρε μια ανάσα. Εισπνοή εκπνοή. Δεν είναι και το καλύτερο σου αλλά σταμάτα να ακούσεις τι έχουν να σου πουν οι άλλοι. Κάτι σημαντικό ετοιμάζεται. Συγκεντρώσου. Αυτές τις μέρες σημαντικές κινήσεις γίνονται για τα επαγγελματικά σου και πρέπει να έχεις τα ανοιχτά τα αυτάκια σου και καλοκαρδισμένα για να αδράξεις χρήσιμες πληροφορίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η πολιτική σκηνή της Ελλάδος μπροστά στα καθημερινά δρώμενα και δράματα που περνάς εσύ μοιάζει σαν παιχνιδάκι νηπιαγωγείου. Είσαι εγκλωβισμένος σε μια κατάσταση που δεν προχωράει και δεν μπορείς να κάνεις ούτε πίσω ούτε μπρος. Η επιλογή ή γκρεμός ή ρέμα θα ήταν εύκολη για τη δική σου περίπτωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Καμιά φορά δημιουργείς την εικόνα του καταπληκτικού σούπερ ντούπερ τύπου και όταν θέλεις να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι ντρέπεσαι γιατί νομίζεις ότι δεν θα μπορέσουν να δεχτούν την σοβαρότητα και την ευαισθησία του χαρακτήρα που κρύβεις. Μην συγκρατείσαι. Δείξε τον πραγματικό σου εαυτό και μην καταπιέζεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Να ξέρεις ότι οι ξερόλες είναι αντιπαθητικοί άνθρωποι. Μην προσπαθείς να το παίζεις wikipediaγιατί όλοι πλέον έχουν πρόσβαση στο google search. Προσπάθησε να μην δείχνεις πόσο ξινό αγγούρι είσαι και δώσε λίγο χώρο στον ερωτισμό που έχεις και καταπιέζεις για να έρθει στην επιφάνεια. Θέλεις να κάνεις τόσα πολλά αλλά πλέον δεν έχεις υπομονή για τίποτα και ο προγραμματισμός σου εξαντλείται στις δηλώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Τα έχεις κάνει μαντάρα. Μπλέκεις την ερωτική σου ζωή με τις παρέες σου. Τα μπερδέψαμε κορμιά πατριώτη και χάσαμε την μπάλα. Αποστασιοποιήσου λίγο από την τόση κοινωνική ζωή και κάτσε σκέψου σοβαρά τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου.
  
ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)

Αν αναρωτιέσαι πώς πρέπει να χειριστείς μια συγκεκριμένη κατάσταση τότε σου έχω την λύση. Κοίταξε πώς έχεις πράξει αντιστοίχως στο παρελθόν. Δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις κάτι διαφορετικό και να εξελιχθείς στη ζωή σου αν κάνεις τα ίδια και τα ίδια λάθη. Το καυτό ραντεβού της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ερμή σε φέρνει σε επαφή και με πρόσωπα που είχες ορκιστεί να αφήσεις πίσω σου. Ξεχνάμε πολύ εύκολα ή μου φαίνεται;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More