Ο Θάνος Τζήμερος και οι μετανάστες που θα του δώσουν το 3%+!!!


Ο Θάνος Τζήμερος μέχρι τις εκλογές του Μαΐου προσπαθούσε να επικοινωνήσει την εικόνα ενός σύγχρονου πολιτικού που μπορεί να φέρει νέα ήθη και έθιμα στην εσωτερική πολιτική σκηνή. 

Έχοντας μια δεύτερη ευκαιρία, λόγω της νέας εκλογικής αναμέτρησης, ο ηγέτης του "Δημιουργία Ξανά" συμμάχησε με τη "Δράση" του Στέφανου Μάνου και δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να εξασφαλίσει την είσοδό του στη Βουλή. 
Έτσι, ο σύγχρονος πολιτικός λόγος και η μοντέρνα προεκλογική εκστρατεία του Απριλίου "πηγαίνουν βόλτα"... Προσπαθώντας να ψαρέψει ψηφοφόρους από τη μεγάλη δεξαμενή των ψηφοφόρων της λαϊκής δεξιάς, να εκμεταλλευτεί τον καταποντισμό του ΛΑΟΣ και τη μεταστροφή των... πρόσκαιρων ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, ο Θάνος Τζήμερος προέβη σε... ασυνήθιστες -για το στυλ που ήθελε να επικοινωνήσει- δηλώσεις σχετικά με τους μετανάστες! 

«Κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από τους Έλληνες» δήλωσε στον Vima FM ο ηγέτης του Δημιουργία Ξανά, τονίζοντας πως «οι μετανάστες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως φθηνά εργατικά χέρια σε επιχειρήσεις που πρέπει να ανταγωνιστούν αντίστοιχες στη Βουλγαρία, όπου το μισθολογικό κόστος είναι πολύ χαμηλό».

Και δεν έμεινε εκεί... Υπογράμμισε πως η διαβίωση των μεταναστών στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι τέτοια, ώστε όταν τηλεφωνούν στα χωριά τους να μην λένε ότι «η ζωή στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερη από ό,τι στις πατρίδες τους».
Με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέπονται άλλοι μετανάστες από το να σκέφτονται την Ελλάδα ως πιθανό προορισμό τους.
Με λίγα λόγια θα πρέπει να... κάνουμε τη ζωή κάθε μετανάστη κόλαση!

Παράλληλα, ο κ. Τζήμερος τόνισε πως η λύση στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης θα πρέπει να γίνει με πολιτικούς όρους δηλώνοντας πως  «η Ελλάδα δεν πρέπει και δεν μπορεί να φυλάσσει μόνη τα σύνορά της για την είσοδο παράνομων μεταναστών».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More