Όταν ο Πάνος Παναγιωτόπουλος προσπάθησε να ξεφτιλίσει τον Βασίλη Λεβέντη! (συνέβη το αντίθετο!)

Πίσω στο 1994, όταν ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ήταν ένας από τους κορυφαίους δημοσιογράφους του ΑΝΤ1, παρουσίασε την εκπομπή "Προφίλ".
Σε μια από εκπομπή που αποδείχθηκε "Βατερλό" είχε καλέσει τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος τότε "μεσουρανούσε" ασκώντας κριτική στους Παπανδρέου και Μητσοτάκη από τη συχνότητα του "Κανάλι 67".
Ο μετέπειτα υπουργός κάλεσε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων με προφανή σκοπό να τον... γελοιοποιήσει! Όμως συνέβη το ακριβώς αντίθετο.
Την επομένη της εκπομπής, τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ και έφυγε από τον ΑΝΤ1!



Παναγιωτόπουλος πίτσες από lpage2424

6 σχόλια:

ελπίζω όλα αυτά τα τζογλανάκια στο βιντεο να έχουν λιώσει στην ανεργία και να έχουν νιώσει την κρίση βαθια στην σούφρα τους περισσότερο από οποιονδηποτε άλλον.

Είχα δει την εκπομπή ζωντανά και από τότε πάντα έχω στο μυαλό μου καρφωμένη τη στάση του λεβέντη Λεβέντη και του γλοιώδους τύπου με το ψεύτικο χαμόγελο και το γλυμμένο μαλλί.

Ο Λεβέντης δεν πήρε ποτέ το airtime που του άξιζε (γιατί άραγε) αλλά το χειρότερο: ο γλοιώδης τύπος υπουργοποιήθηκε από τον "αξιοκρατικότατο" κατά τα άλλα επιτυχημένο πιτσαδόρο της Ελληνικής μπουρζουαζίας.

Όλα αυτά μετά τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα ίσως κάπως να εξισορροπούνται , κάπως (ΝΔ και λοιποί ηττημένοι, Παναγιωτόπουλος εκτός βουλής, και Ε.Κ. με αυξημένα/εξωπραγματικά σε κάποιες περιφέρειες ποσοστά). Πολύ αργά όμως όπως αποδεικνύεται, γιατί την πληρώνουμε ήδη αυτή την ολιγωρία μας ως λαός. Και είχαμε ευκαιρίες πολλές...

Ο γελοίος ο Παναγιωτόπουλος μια ζωή γελοίος και αποτυχημένος.Και ως υπουργός πολιτισμού,θα του μείνουν αξέχαστα τα γιούχα στο αμφιθέατρο.Τελικά πληρώθηκε όπως του άξιζε..

''Κακομοιρης'' ο Παναγιωτοπουλος, οπως τα λεει ο Λεβεντης. Κακομοιρης και λοιγδιαρης!

Ειδα παλι το βιντεο και καταλαβα το δικιο του Λεβεντη οταν ελεγε οτι οι Ελληνες ψηφιζουν σαν ζωα.Πραγματι μετα απο αυτη την συνεντευξη αυτος ο μικρος ανθρωπος που λεγεται Παναγιωτοπουλος δεν επρεπε να παρει ουτε μια ψηφο.Αυτοι που τον ψηφισαν σιγουρα ηταν αλογα οντα.

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More