Ο Φαέθων πρωταγωνιστεί στον "Πόλεμο των Άστρων"!



Γράφει ο Φαέθων


KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Αυτή η μεγαλομανία σου κουράζει να το ξέρεις. Νομίζεις ότι όλος ο κόσμος εσένα βλέπει και τρέχει να σου ζητήσει αυτόγραφο. Βάλε στην άκρη το γυαλί και το άτιτιουντ σαν σταρ του σινεμά και συγκεντρώσου στα καθημερινά προβλήματα που έχεις να λύσεις…

ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Τι θέλει ένας Ταύρος σε ένα ανθοπωλείο; να ερωτευτεί και να του δώσουν επιτέλους και λίγη προσοχή. Είσαι έτοιμος για καινούργιο ξεκίνημα και επιτέλους αρχίζεις να κοιτάς και λίγο δεξιά και αριστερά και όχι μόνο πίσω σου. Στη ζυγαριά θυμάσαι καθόλου να ανεβαίνεις;

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Δεν κάθεσαι καθόλου σε ησυχία. Όλο θες να ασχολείσαι με κάτι καινούργιο. Φυσικά το γνωρίζεις από την αρχή ότι όλα έχουν ημερομηνία λήξης απλά θες να δοκιμάζεις διάφορα. Σαν να είσαι γευσιγνώστης της ζωής ένα πράγμα. Πρόσεξε μην κολλήσεις με κάτι συγκεκριμένο και μετά δεν ξεκολλάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Πες τσι φού τη! Είπαμε να κάνεις αποταμίευση αλλά εσύ έχεις περάσει στο άλλο άκρο. Τι θα τα κάνεις τα λεφτά; Μασούρια κάτω από τα παπλώματα; Λογικεύσου. Δεν θα πέσουν έξω τα καράβια σου αν κάνεις ένα μικρό δωράκι Χριστούγεννα και Πάσχα. Πέρασε και έληξε θα μου πεις τώρα….

ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Σε ζηλεύουν και εσύ ακόμα να το καταλάβεις… Ακόμα και στα χειρότερά σου εσύ είσαι καλύτερος από πολλούς άλλους. Ευθυτενής και μεγαλόψυχος και σαφώς παρεξηγήσιμος. Πρέπει να κάνεις ανανέωση στην ντουλάπα σου. Να πετάξεις ότι ρούχα δεν σου κάνουν…Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τους ανθρώπους. Εντάξει, μην τους πετάξεις απλά γράψτους..
                                                                                          
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Γλυκό μου Παρθενάκι αχ και να ξέρανε όλοι πόσο πραγματικά ευαίσθητος είσαι. Όλο αυτό το σκληρό περιτύλιγμα κρύβει την καρδιά ενός μαρουλιού. Εχμ..παιδιού ήθελα να γράψω. Τελευταία οι μέρες σου κρύβουν εκπλήξεις και εσύ ανανεώνεσαι σε όλους τους τομείς.

ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Ζυγέ τώρα θα ήθελες να σε αφήσουν στην ΒιαΜοντεναπολεόνε στο Μιλάνο να αμοληθείς στα μαγαζιά στα Γκούτσι στα Αρμάνι και να κάνεις τα κέφια σου. Να αυτά ονειρεύεσαι και δεν πρόκειται ποτέ να δεχτείς την πραγματικότητα του σήμερα. Ξεκαβάλα από το σύννεφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Ξεκίνα να τρέχεις από τώρα. Μπορείς να προετοιμάσεις το έδαφος, την διαδρομή αλλά όχι και τα εμπόδια. Είσαι πάντα συγκεντρωμένος στον στόχο σου αλλά όταν αυτός είναι περισσότεροι από έναν λίγο τα χάνεις και αποσυντονίζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Αν αισθάνεσαι κούραση δεν είναι επειδή πραγματικά κουράστηκες σωματικά αλλά κυρίως επειδή βαρέθηκες. Αναζήτησε τι πραγματικά σου αρέσει και μην κάνεις εκπτώσεις γιατί θα το μετανιώσεις. Ακόμα να βρεις τον έρωτα που σου ταιριάζει; πάλι με παιχνίδια ασχολείσαι;;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Αργείς να μιλήσεις αλλά όταν το κάνεις δημιουργείς πανικό. Είτε θετικό είτε αρνητικό. Η γλώσσα σου κόκκαλα δεν έχει και κόκαλα σπάει. Προσπαθησε να μην είσαι τόσο επικριτικός. Θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστείς κάποιο από όλα αυτά τα άτομα που έχεις βρίσει και δεν θα σου μιλάει κανένας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Για τους φίλους σου γίνεσαι θυσία. Για τους πολύ δικούς σου ανθρώπους όμως καμιά σημασία δεν δίνεις. Τι εννοείς ότι μόνο οι φίλοι σου μετράνε; Σε παρακαλώ πολύ για συμμαζέψου. Στα δύσκολα μόνο οι δικοί σου θα σου σταθούν. Ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και εσύ όταν το ανακαλύψεις θα πάθεις κατάθλιψη.

ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)

Θέλεις τόσο πολύ να δραπετεύεις από την καθημερινότητα. Έχεις κάνει τατουάζ το σχέδιο έκτακτης εξόδου από την χώρα σαν το πρίζον μπρέικ. Θα σου άρεσε να πρωταγωνιστείς σε μια περιπέτεια αλλά ξέρεις ότι αυτό δεν είναι εφικτό αφού είσαι τραγικά φοβιτσιάρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More