Ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατηγορεί τα στελέχη που πήγαν στη ΝΔ για χρηματισμό!

Για... "χρηματισμό" κατηγόρησε τα στελέχη του ΛΑΟΣ που την "έκαναν" για Συγγρού μεριά, ο Γιώργος Καρατζαφέρης...
"Είναι πράγματα που φοβίζουν και πανικοβάλλουν αυτόν που γνωρίζει. Μου είπαν βουλευτές μου, ότι τους προσέγγιζαν και ότι προθυμοποιήθηκαν κάποιοι να τους "λύσουν τα προβλήματά τους". Ήξεραν αναλυτικά τι λογαριασμό είχαν και τι χρωστούσαν σε κάθε τράπεζα και πως θα μπορούσε να "μηδενιστεί"! Όλα αυτά δεν μπορεί να τα γνωρίζει ένα κόμμα. Σαφώς τους τα δώσανε" ισχυρίστηκε στον Βήμα FM ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος και συνέχισε ακάθεκτος...

"Χρησιμοποίησαν πάλι τον "πρόθυμο" κ. Σαμαρά, όπως και το 1993, που ο Κρίστοφερ είπε ότι θα είχαμε εκλογές στις 10 Νοεμβρίου. Βεβαίως και μιλώ για χρηματισμό. Ποιος είπε όχι; Δεν ξέρω τι έγινε με αυτούς που έφυγαν. Ξέρω όμως τι έγινε με αυτούς που δεν έφυγαν. Τους είπαν ότι "θα κλείσουν τα υπόλοιπα των λογαριασμών τους στις τράπεζες".

Και ο χειμαρρώδης Καρατζαφέρης δεν έμεινε απλά σε αυτά. Χαρακτήρισε  "πολιτική αγυρτεία, αλητεία και ανικανότητα" από πλευράς Νέας Δημοκρατίας και αποκάλυψε πως στελέχη του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του πρέσβη, Γ. Γεωργίου. 
"Δεν θέλουν να μαζέψουν ψήφους. Τους ενδιαφέρει το πώς θα διαλύσουν τον Καρατζαφέρη. Αυτή είναι η όλη ιστορία"!

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ προσπάθησε να τον εξαγοράσει!
"Μου ζήτησε ο κ. Σαμαράς, μέσω ενός κοινού φίλου και γνωστού εκδότη, να συνεργαστούμε. Του είπα ότι βλέπω το ενδεχόμενο συνεργασίας τριών κομμάτων, τύπου Ιταλίας. Αλλά να διατηρεί την αυτονομία του το κάθε κόμμα, στα επιμέρους θέματα. Όχι στη ''σαλαμοποίηση"!
"Συναντήθηκα με τον κ. Σαμαρά και του είπα ότι μπορώ να αρχίσω να συζητώ το ενδεχόμενο να κατέβουν τρία κόμματα μαζί στις εκλογές, διατηρώντας όμως το καθένα την αυτοτέλειά του. Μου είπε "να έλθω εγώ με ό, τι θέλω". Αυτή ήταν η πρώτη προσπάθεια εξαγοράς. Δηλαδή, να πουλήσω τους βουλευτές μου και τον κόσμο του ΛΑΟΣ που με παρακολούθησε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο".

Τα πράγματα φαίνεται πως αγριεύουν επικίνδυνα στη "γαλάζια πολυκατοικία"... 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More