Ζακ Γαλυφιανάκης, η Ελλάδα και η "δυσπεψία που προκαλούμε στον πλανήτη!

''Στα παγκόσμια πολιτικά σαλόνια συζητούν αν ο Ολάντ θα αποδεχτεί καλύτερος από τον Σαρκοζί και αν η χώρα μου, η Ελλάδα, θα καταφέρει να βγει από το αδιέξοδο ή θα συμπαρασύρει στην βαρυστομαχιά του μουσακά και στην δυσπεψία του τζατζικιού ολόκληρο τον πλανήτη''!

Ένας από τους "καυτούς" κωμικούς στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή είναι ο "δικός μας", Ζακ Γαλυφανιάκης, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να αναφέρει την Ελλάδα σε κάθε του συνέντευξη.
Με αφορμή τη νέα κωμωδία που έχει τίτλο The Campaign ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρεται πολύ συχνά στην οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα!
Πάντα, φυσικά με το δικό του, μοναδικό τρόπο! 

"Η Ελλάδα θυμίζει κάπως τον εαυτό μου στην ταινία, από χέρι χαμένη, από θαύμα κερδισμένη'', σχολιάζει ο εκκεντρικός ελληνοαμερικανός ηθοποιός, ο οποίος στην ταινία ερμηνεύει έναν τυπικό αμερικανό, λίγο αφελή, ο οποίος βρίσκεται ξαφνικά εκλεγμένος γερουσιαστής!

''Η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και έφερε την ανθρωπότητα αντιμέτωπη με με το σουβλάκι και τη σπανακόπιτα. Μπορεί προς στιγμήν οι Έλληνες να προκαλούν μια οικουμενική δυσπεψία, να είστε όμως βέβαιοι ότι η χώρα τους δεν υποκύπτει, δεν τιθασεύεται και ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της''.

Μετά από δύο χρόνια "λάσπης" παγκοσμίως, είναι καιρός να αντιστραφεί το κλίμα για την Ελλάδα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More