Καιάδας: Γνωρίστε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και μπασίστα black metal group!


Δεν πρόκειται να ξεμείνει ποτέ από “καλλιτέχνες” η ελληνική βουλή... 

Μπορεί να μην τα κατάφεραν γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές, αλλά το κενό τους ήρθε να το συμπληρώσει ο “Kaiadas”. Ποιος είναι αυτός; Ο μπασίστας του ελληνονορβηγικού συγκροτήματος “Naer Mataron”, κατά κόσμον Γιώργος Γερμένης, βουλευτής πλέον με τη Χρυσή Αυγή. 

Το black metal συγκρότημα, γνωστό στους μέταλ οπαδούς για τις αντιχριστιανικές αναφορές στους στίχους του, θα χαίρει πλέον “βουλευτικής ασυλίας”, λόγω του κουστουμαρισμένου Γερμένη, ο οποίος πρέπει να αφήσει τις extreme στυλιστικές προτιμήσεις.

Ο Χρυσαυγίτης πλέον βουλευτής, εκλέχθηκε στην Περιφέρεια του υπόλοιπου Αττικής, τρίτος πίσω από τον Νίκο Μιχαλολιάκο και την σύζυγό του, Ελένη Ζαρούλια. Οι φωτογραφίες του που κυκλοφορούν από χθες το βράδυ στο διαδίκτυο έχουν προκαλέσει σοκ, όπως και η σύνδεση αυτού του σκανδιναβικού είδους μουσικής με τον σατανισμό. Χαρακτηριστικό είναι το εξώφυλλου ενός παλιότερου δίσκου των Naer Mataron, με τίτλο «Σκότος Αέναον», καθως και οι στίχοι τους με αναφορές στον Εωσφόρο.



Οι στίχοι των Naer Mataron, έχουν έντονες επιρροές από την ελληνική μυθολογία, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργήσει ένα νέο υποείδος το λεγόμενο «Ελληνικό black metal». Ήδη έχουν πέντε δίσκους στο ενεργητικό τους με τελευταία κυκλοφορία πριν τέσσερα χρόνια

Μάλιστα, στις 27 Απριλίου, όταν δηλαδή ο Kaiadas βρισκόταν εν μέσω της προεκλογικής του εκστρατείας με τη Χρυσή Αυγή, οι Naer Mataron κυκλοφόρησαν το νέο τους EP με τίτλο: I Am The Light Of The World και εξώφυλλο που θυμίζει χριστιανική εικόνα. Ωστόσο, ο Ιησούς είναι λίγο διαφορετικός στo εξώφυλλο, δεν νομίζετε;

Παράλληλα, το ακραίο συγκρότημα του Kaiadas ετοιμάζει εδώ και καιρό το νέο του δίσκο (όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του χέβι μέταλ περιοδικού Metal Hammer) με τίτλο "ΖΗΤΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ".




Ο Kaiadas διορίστηκε στην Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής με προσωπική απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου, στο πρόσφατο 7ο συνέδριο. Μα καλά, ο Μιχαλολιάκος δεν ακούει μόνο Βάγκνερ;

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, κατάφερε να εκλεγεί τρίτος. Μέχρι στιγμής, στο 33% των καταμετρημένων ψήφων, ο Γιώργος Γερμενής (aka Kaiadas) λαμβάνει πάνω από 4000 ψήφους.

Παλιά, στις μεγάλες αντιδικίες μέσα στη βουλή μιλούσαν για συνταγή "rock 'n' roll'... Τώρα, θα χορεύουν black metal; 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More