Οι ωραίες του 2012 σύμφωνα με το αμερικάνικο People...


Τι κοινό έχουν η Beyonce, η Sofia Vergara και η Kate Middleton; Πέρα από δόξα και χρήμα κέρδισαν επάξια μια θέση στη λίστα με τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη, σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό People. Και μπορεί η
λίστα να φιλοξενεί “γυναικάρες”, όμως, μόνο μία έχει την τύχη να βρίσκεται στο εξώφυλλο και να έχει τον τίτλο της πιο όμορφης!

από τη Μάρθα Παπαδημητρίου



Το 2012, λοιπόν, είναι η χρονιά της Beyonce. Η 30χρονη star έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, το οποίο περιλαμβάνει 16 Grammy, συμμετοχή σε ταινίες και φυσικά αμέτρητα hit singles. Πέρα από τις επαγγελματικές επιτυχίες η Beyonce διανύει την καλύτερη χρονιά της ζωής της, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την Blue Ivy. Μάλιστα δήλωσε πως αισθάνεται ομορφότερη από τη στιγμή που γέννησε την κόρη της.

Sofia Vergara
Στη λίστα υπάρχει και η μεγάλη λατρεία του αντρικού πληθυσμού, η πληθωρική Sofia Vergara. Αν και 40αρα, η πρωταγωνίστρια του Modern Family, αισθάνεται πολύ άνετα με το σώμα της και αναφέρει πως η sexy εμφάνισή της την έχει βοηθήσει πολύ στην καριέρα της.

Η καλλονή από τη Νότια Αφρική, Charlize Theron, είναι μία από τις γυναίκες που αξίζει μια θέση στη λίστα του People. Και να σκεφτείτε πως μέχρι τα 8 της χρόνια ήταν ένα ασθενικό παιδί χωρίς… δόντια(!). Πλέον, στα 36 της, έχει κερδίσει Όσκαρ, έχει υιοθετήσει παιδί και είναι από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς. Καθόλου άσχημα…

Η κόρη του τραγουδιστή Phil Collins, η 23χρονη Lily, μπορεί να μην έχει την αναγνωρισιμότητα του πατέρα της, έχει όμως ομορφιά και πολλές προοπτικές στο Χόλιγουντ. Και αυτό φαίνεται το διαπίστωσαν και οι υπεύθυνοι της ταινίας “Mirror, Mirror”, όπου υποδύεται την Χιονάτη.

Christina Hendricks
Το Peoples έβαλε στη λίστα του και την κοκκινομάλλα Christina Hendricks, που έχει “ζαλίσει” τον αντρικό πληθυσμό με τις καμπύλες της. Αν και τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Mad Men, η Christina, έχει απασχολήσει πιο πολύ τον Τύπο με τα “πιασίματά” της, για τα οποία δηλώνει υπερήφανη.  

Τέλος, μια θέση κατέχει και η Kate Middleton. Η πριγκίπισσα έχει ανακηρυχτεί style icon, καθώς όλες οι εμφανίσεις της γίνονται trend. Ακόμη είναι από τις λίγες “celebrity” που δεν έχει μακιγιέρ και κομμώτρια ενώ ανακυκλώνει τα παλιά της ρούχα. Χρυσοχέρα η Kate!

 








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More