Στον πρώην και στον νυν της Ζέτας μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς! (Και σε μερικούς ακόμη ανθρώπους των Τεχνών)

Ο "ενωτικός" Αντώνης Σαμαράς παραλίγο να έφερνε τη συναίνεση σήμερα ανάμεσα σε έναν πρώην και έναν νυν. Ω ναι! Ας το πιάσουμε από την αρχή, όμως....
Στους ανθρώπους των γραμμάτων και των Τεχνών μίλησε, λένε τα ρεπορτάζ, σήμερα, στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης" ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς. Οι άνθρωποι των γραμμάτων και των Τεχνών είναι δηλαδή για τον Μεσσήνιο πολιτικό ο Αντώνης Ρέμος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελπίδα, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Σμαραγδής... Τη λες και πανστρατιά της ελληνικής διανόησης!
Ο Αντώνης Σαμαράς δεσμεύτηκε ενώπιόν τους, για εθνική πολιτική στον τομέα του πολιτισμού.
Επίσης προτείνει τη δημιουργία ενός ενιαίου υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και τη δημιουργία ενός μεγάλου πολιτιστικού πάρκου που θα εκτείνεται από το Αρχαιολογικό Μουσείο μέχρι το Πολυτεχνείο!
Τέλος ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τους ανθρώπους του πνεύματος να σταθούν μπροστά του και όχι δίπλα του, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι αυτόφωτοι.
Μάλιστα, τους κάλεσε να βοηθήσουν έτσι ώστε να απενοχοποιηθούν όροι και έννοιες όπως είναι η "πατρίδα" και "Θεός"! 

Η χαρά της λαϊκής Δεξιάς, δηλαδή! Και της... "στρατευμένης Τέχνης"! Δυστυχώς, τόσο άσχημη επικοινωνιακή πολιτική και τόσο ρηχό λόγο για ζητήματα πολιτισμού θα πρέπει να γυρίσουμε δεκαετίες πίσω για να ακούσουμε... Και μάλιστα από τον εγγονό της Πηνελόπης Δέλτα και τον άνθρωπο τον οποίο στήριζε ο Οδυσσέας Ελύτης! Κρίμα!
ΥΓ. Όσο για τον Αντώνη Ρέμο, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ελπίδα δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποιο σχόλιο. Καλέστηκαν. Αν ένιωσαν πως έπρεπε να είναι εκεί, είναι δικό τους θέμα!
ΥΓ1. Όσο για το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, ο πρώην και ο νυν σύντροφος της Ζέτας Μακρυπούλια, κάθισαν πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον και δεν αντάλλαξαν ματιά!
ΥΓ2. Ο Αντώνης Ρέμος δεν έκανε κάποια δήλωση, από όσο ξέρουμε, αλλά φανταζόμαστε πως ήθελε να δηλώσει "όχι ρε παιδιά, δεν παντρεύομαι".
ΥΓ3. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν έκανε κάποια δήλωση, από όσο ξέρουμε, αλλά φανταζόμαστε πως ήθελε να δηλώσει "ναι, θέλω να γίνω πατέρας".
ΥΓ4. Στην εκδήλωση δεν παρέστη η Άννα Βίσση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More