Ο Φαέθων πρωταγωνιστεί στον "Πόλεμο των Άστρων"!








Γράφει ο Φαέθων








KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
 
Έχεις γίνει ο Κύρος γρανάζης. Ξύνεις ξύνεις το κεφαλάκι μήπως σου έρθει καμιά καλή ιδέα για να σώσεις το καράβι που λέγεται «οικονομικά σου» αλλά δεν γίνεται τίποτα. Βουλιάζει με ταχύτητα Τιτανικού. Άσε τους ηρωισμούς και τρέχα να σώσεις ό,τι σώζεται.
 
ΤΑΥΡΟΣ
 (20/4 - 20/5)
 
Έκανες το λάθος. Κοίταξες στον καθρέφτη. Σοκ. Εντάξει, μην αρχίζεις να φωνάζεις. Σταμάτα τη διαδρομή κρεβάτι καναπέ ψυγείο και όλα θα φτιάξουν. Έχεις πολλά προβλήματα αυτή τη στιγμή. Δεν έχεις ξεκαθαρίσει τίποτα και το παρελθόν σε κυνηγάει σαν φάντασμα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
 
Μπορεί τα οικονομικά σου να είναι σε άθλια κατάσταση αλλά δεν σε ανησυχεί. Δεν σου λέω τίποτα καινούργιο καθώς εσύ και το χρήμα δεν είχατε ποτέ αγαστές σχέσεις. Έχεις λουστεί από έρωτα στη ζωή σου όμως και σου έρχονται ευκαιρίες για πολλές και σημαντικές γνωριμίες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Έχεις πάθει γκρίνια και σύγκρουση συμφερόντων. Από τη μια θέλεις την απόλυτη ελευθερία και τη δυνατότητα να κάνεις τσάρκες και να μην σε πιέζει κανένας για το τι θα κάνεις και που θα πας αλλά από την άλλη το αγαπησιάρικο και ζουζουνιάρικο στοιχείο σου θέλει την συντροφιά. Να ξέρεις ότι το αγαπούλης μελισσάκης θα επικρατήσει. Να είσαι προετοιμασμένος.
 
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
 
Δεν ξέρω. Η επιστήμη των άστρων σηκώνει τα χέρια ψηλά με την περίπτωσή σου. Ίσως πρέπει να πας λίγες μέρες  σε κανένα συνέδριο γιόγκα πιλάτες να κάνεις διαλογισμό. Ή να αρχίσεις τα σουντόκου. Την υπομονή σου τη έχεις εξαντλήσει. Δεν έχει άλλο. Μόνο καλά από εδώ και πέρα. Ερχονται.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
 
 
Νομίζω ότι έχεις κουραστεί πολύ. Τόσες δουλειές πουλάκι μου χαλάρωσε λίγο το κορμάκι σου. Πάρε τον έρωτα της ζωής σου και πήγαινε κανένα σινεμαδάκι. Σε λίγο ανοίγουν και τα θερινά και θα μπορείτε να χαλαρώνετε κάτω από τ’ αστέρια. Αντικουνουπικό να μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου.
 
 
  
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)
 
Το τραίνο θα σφυρίξει δύο φορές. Εσύ είσαι ικανός να το χάσεις. Γιατί χαζεύεις και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στα βασικά. Έτσι είναι και οι ευκαιρίες που σου δίνονται. Περιμένεις τα πολλά και χάνεις και τα λίγα. Τόσο γλυκός και τόσο καυστικός που δημιουργείς αυτόματη ανάφλεξη.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)
 
Έχεις ξεφύγει. Ο προγραμματισμός σου έχει φύγει εκτός ελέγχου και τώρα ψάχνεις τα αυγά και τα πασχάλια. Θα σε ενημερώσω ότι χρειάζεσαι να πραγματοποιήσεις διαφορετικούς ελιγμούς αν θες να συνεχίσεις να έχεις το καλοκουρδισμένο σου ρολόι σε λειτουργία. Μην αγχώνεσαι, ακόμα και οι ακριβότεροι μηχανισμοί ακριβείας θέλουν συντονισμό.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)
 
Το παίζεις βασιλιάς του κόσμου και θα καταποντιστείς. Μην ανεβαίνεις πολύ ψηλά. Ξέρεις τι λένε για την μαϊμού που ανεβαίνει στο δέντρο. Επειδή είσαι φρου φρου και αρώματα δεν σημαίνει ότι μπορείς να πείσεις όλον τον κόσμο για την ουσία. Τα οικονομικά σου βάσανα συνεχίζονται. Τα ερωτικά σου πρόβατα οδηγούνται στη σφαγή. Τυπικός Τοξότης.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
 
Έχεις μια διαστροφή στο μυαλό που σε τριγυρίζει. Φυσικά και δεν είσαι όσο αθώος φαίνεσαι. Οι στόχοι σου για μια καλύτερη εργασία έχουν εξαφανιστεί. Μην έχεις τόσο μεγάλες προσδοκίες. Ξεκίνα από κάπου. “Step by step”…
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
 
Η διαίσθησή σου μαγνητίζει τα πλήθη. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος για κανέναν. Πίστεψε στον εαυτό σου και θα καταφέρεις τα πάντα. Τα καλύτερα έρχονται μέσα Μαΐου. Μέχρι τότε σκέψου ότι προετοιμάζεις το έδαφος για κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο.
 
ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)
 
Έχεις την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι πάντα έχεις δίκιο και επιμένεις. Λυπάμαι αλλά δεν είσαι από αυτούς που μπορείς να βασιστείς πάνω τους. Η σωστή κρίση και εσύ είσαστε σαν το λάδι και το νερό. Ξεχωριστά πράγματα. Τουλάχιστον για τον εαυτό σου. Για τους άλλους είσαι η σανίδα σωτηρίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More