Ο Φαέθων πρωταγωνιστεί στον "Πόλεμο των Άστρων"!














Γράφει ο Φαέθων






KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Τώρα όλα ανατρέπονται. Είσαι έτοιμος για μεγάλες κινήσεις και συγκινήσεις. Θέλεις να σπάσεις τα δεσμά που σε κρατάνε πίσω αλλά δεν μπορείς να κάνεις απότομες κινήσεις. Για πρώτη φορά σκέφτεσαι και τις συνέπειες . Δεν είναι κακό αλλά μην πιάνεις τα ακρα. Αν καταπιεστείς πολύ, η έκρηξη δεν θα αργήσει και θα εξαφανιστείς.

ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Ο δρόμος δεν τελειώνει. Κύκλους κάνει όπως εσύ. Μην κοιτάς πίσω. Έχεις πολλά σοβαρά θέματα και εθελοτυφλείς γιατί ασχολείσαι με τα περασμένα. Είναι ευκαιρία να δεις κάποια πράγματα ξεκάθαρα και να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου. Ίσως ένα κομμωτήριο ή μια καινούργια εγγραφή σε γυμναστήριο (εχμ) να σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Πάνω απόλα βάζεις εσένα μετά από πολύ καιρό. Επιτέλους ανακαλύπτεις την πραγματική δύναμή σου και συνεχίζεις ακάθεκτος. Δεν φοβάσαι τίποτα και αυτό είναι το μυστικό για να βρεις αυτά που σου έλειψαν τόσο καιρό. Τα οικονομικά σου αστα να πάνε, αλλά πάντα τη βρίσκεις εσύ την άκρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Αφού θέλεις να είσαι χαλαρός και να ασχολείσαι με την κοπτοραπτική σου απερίσπαστος. Γιατί δεν βρίσκεις χρόνο για να είσαι σε ισορροπία; Τα λάθη είναι δικά σου και μόνο. Οι καινούργιες γνωριμίες είναι ενδιαφέρουσες αλλά λίγες για σένα. Μην συμβιβάζεσαι για άλλη μια φορά επειδή δεν μπορείς να αντέξεις τη μοναξιά.

ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Είσαι σαν φυλακισμένος. Ένα αγρίμι στο κλουβί που του φέρονται σαν γατάκι. Έχεις σκεφτεί ένα εκατομμύριο φορές τα λάθη που έκανες αλλά δεν βγάζεις άκρη. Θα έκανες πάλι τα ίδια. Δεν έχει νόημα να ανατρέχεις στο παρελθόν. Είναι ευκαιρία να νιώσεις την καρδιά σου. Να κλείσεις τα μάτια και να ακούσεις το ένστικτό σου. Αυτός πρέπει να είναι ο παντοτινός αρωγός σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Πιστεύεις ότι έχεις γεννηθεί για μεγάλα πράγματα και δεν είναι λάθος αυτό. Είσαι τελειομανής και απολύτως συντονισμένος με τη συνέπεια. Έχεις ευκαιρία να βγεις από το τέλμα του τελευταίου διαστήματος. Μόνο μη κατηγορείς τους αγαπημένους σου για τα λάθη που έχεις κάνει εσύ.Σκέψου μόνο ότι δεν μπορούν να είναι όλοι σαν εσένα και σταμάτα να είσαι τόσο αυστηρός. Και με τους άλλους και με τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Είσαι πολύτιμος. Είσαι ο βασιλιάς του κόσμου, το επίκεντρο του σύμπαντος. Φτάνει αυτό; Η αυτοπεποίθησή σου είναι πεσμένη και περιμένεις μια καλή κουβέντα για να πιαστείς και να πάρεις τα πάνω σου πάλι. Μην σε ενδιαφέρει τόσο πολύ τι λένε οι άλλοι για σένα. Εσύ ξέρεις τι αξίζεις. Για μια φορά σταμάτα να γκρινιάζεις και κάνε πράξεις για να αποδείξεις αυτά που θες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Υπάρχει μια κερκόπορτα στην περίμετρο ασφαλείας του κάστρου που είναι επικίνδυνη για το οργανωμένο σχέδιο που έχεις χαράξει εδώ και πολύ καιρό για τον εαυτό σου.Ξέρεις που βρίσκεται, φρόντισε να την κλείσεις εγκαίρως γιατί θα τρυπώσει ο εχθρός και θα στα κάνει όλα λίμπα μέσα. Συγκεντρώσου στα τετριμένα που γνωρίζεις. Μην κολυμπάς σε άγνωστα νερά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Είσαι σαν τον τύπο με τον μαγεμένο αυλο. Κατέχεις τη τέχνη του υπνωτισμού και τους μαγεύεις όλους. Το μόνο που δεν ξέρει το πλήθος των θαυμαστών είναι ότι τους οδηγείς σε σίγουρο πνιγμό στη θάλασσα. Δεν πρέπει να σε ερωτεύονται είσαι επικίνδυνος. Παίζεις με τους άλλους και δεν το καταλαβαίνεις. .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η ζωή σου είναι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή. Πάντα υπάρχει κάτι παραπάνω που θες από αυτό που ήδη έχεις. Κάνε ένα pause και δες τι γίνεται με τα θέλω σου. Αν αυτά που έχεις δεν σε καλύπτουν πήγαινε για άλλα. Διαφορετικά μην ξεσπάς στους άλλους για πράγματα που δεν φταίνε. Μια αναστάτωση στην καθημερινότητά σου είναι ικανή να σε εξοργίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Πόσο ρευστό είναι το μυαλό σου; Μια θάλασσα ασυγκράτητη που δεν μπορείς να βάλεις όρια. Ο πλατωνικός έρωτας είχε εσένα εμπνευστή. Προτιμάς να ζεις το παραμύθι και την τελειότητα στο μυαλό σου παρά την πραγματικότητα με τα όποια ψεγάδια παρουσιάζονται. Μην είσαι τόσο αυθόρμητος. Σε αγαπάνε και εσύ πληγώνεις. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά.

ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)

Γιορτάζεις σήμερα.Είναι παγκόσμια μέρα υγείας και ασφάλειας και σαν άλλη αδερφή νοσοκόμα έχεις την τιμητική σου. Αντε, σου έχουν ειδική μέρα. Θα την ονομάζανε ημέρα Θύμα Ψαριού αλλά φοβήθηκαν την αντίδραση των άλλων ζωδίων. Χαλάρωσε και δες την αλλιώς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More