Απορρίφθηκε το αίτημα της Βίκυς Σταμάτη...

Απερρίφθη πριν λίγο από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το αίτημα εξαίρεσης για λόγους μεροληψίας που είχε καταθέσει η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, σε βάρος του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.
Έτσι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του αδελφού της, Παναγιώτη Σταμάτη, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου θα παρουσιαστεί κανονικά ενώπιον του ανακριτή.

Η Βίκυ Σταμάτη λίγο πριν περάσει το κατώφλι της Ευελπίδων για να απολογηθεί κατηγορούμενη και αυτή για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, δέχθηκε τη φραστική επίθεση από μια γυναίκα που την πλησίασε και της είπε "ντροπή σου, έπρεπε να είσαι πιο σεμνή". Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου αντέδρασε και ζήτησε από αστυνομικό να κρατήσει τα στοιχεία της κυρίας!

Όπως αναμενόταν, κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, κατηγορώντας τον για μεροληψία εις βάρος της, ενώ όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, έχει καταθέσει και προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Όμως το αίτημα απορρίφθηκε. Ετσι, στις 17.00 θα αρχίσει κανονικά η απολογία της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More