Η Άνιστον ντύνεται νυφούλα στην Κρήτη;


Μετά από το χωρισμό της με την Μπραντ Πιτ και πολλές αποτυχημένες σχέσεις η Τζένιφερ Άνιστον φαίνεται πως βρήκε την πραγματική
ευτυχία στην αγκαλιά του Τζάστιν Θερού. Και σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ το ζευγάρι θα πει “I do”, στην Ελούντα της Κρήτης τον Ιούλιο.
από τη Μάρθα Παπαδημητρίου
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Τζένιφερ έκανε ταξίδι-αστραπή στην Κρήτη για να βρει το κατάλληλο μέρος για τον γάμο της και επέλεξε το Elounda Beach Hotel, το οποίο φημίζεται για τη χλιδή του. Το ΤΜΖ υποστηρίζει πως η Άνιστον ενδιαφέρεται να κάνει το γάμο της στην Κρήτη, καθώς είναι η καταγωγή του πατέρα της.  
Από την άλλη η New York Post φιλοξενεί δηλώσεις των εκπροσώπων της Άνιστον, οι οποίοι διαψεύδουν τα όσα ακούγονται, υποστηρίζοντας πως όλα είναι “κατασκευάσματα της φαντασίας”.
Τα περί γάμου της Τζένιφερ και του Τζάστιν άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους μετά την ανακοίνωση του γάμου του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Ζολί. (Τυχαίο; Δε νομίζω). Πάντως τα πηγαδάκια του Χόλυγουντ αναφέρουν πως η Τζένιφερ είναι χαρούμενη για τον Μπραντ και την Αντζελίνα και πως η ίδια διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. 
Η Τζένιφερ Άνιστον έχει καταγωγή από τα Χανιά και το... ελληνικό της επίθετο είναι "Αναστασάκη". Μάλιστα, είναι ξαδέρφη της παρουσιάστριας του Alter, Αμέλιας Αναστασάκη!

Υ.Γ. Αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα για γάμο στην Κρήτη περιμένουμε πως και πως τις φωτογραφίες των παπαράτσι έπειτα από κατανάλωση κρητικής ρακής!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More