"Noah" took his... "Top Gun"! O Τομ Κρουζ επιστρέφει στο πιλοτήριο και ο Ράσελ Κρόου μπαίνει στην Κιβωτό!


Ο Ράσελ Κρόου που έχει να δει επιτυχία από τον..καιρό του Νώε, θα είναι ο Νώε στην νέα υπερφιλόδοξη παραγωγή της ParamountNoah” που θα ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη την επική βιβλική ιστορία. Αυτό που πυροδοτεί
θετικά σχόλια και συζητήσεις για την ταινία πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα , είναι το όνομα του σκηνοθέτη που αναλαμβάνει να δώσει μία νέα διάσταση σε μία από τις πιο …εφετζίδικες κινηματογραφικά, ιστορίες της Παλαιάς Διαθήκης . 

από τη Βάλια Μπουγιουκλή

Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντάρεν Αρονόφσκι , τον δημιουργό των αριστουργηματικών «π», «Ρέκβιεμ για ένα Ονειρο», “The Fountain- Η Πηγή της Ζωής”,  ο «Παλαιστής» ( με τον Μίκι Ρουρκ) και το πρόσφατο Οσκαρικό «Μαύρος Κύκνος». Ο Αρονόφσκι υπογράφει επίσης και το σενάριο για τον «Νώε» κι αυτό μας κάνει να περιμένουμε μία περισσότερο βαθυστόχαστη , «παρεκκλίνουσα» και ενδεχομένως πιο συμβολική εκδοχή της ιστορίας της Κιβωτού του Νώε και του Κατακλυσμού με έμφαση στην ουσία , και λιγότερο μία κιτς μπλοκμπαστεριά καταστροφής που θα στηρίζεται σε..κατακλυσμό ειδικών εφέ. Ο Αρονόφσκι  στον οποίο έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη, κατέληξε στον Ράσελ Κρόου αφού ο Κρίστιαν Μπέιλ και ο Μάικλ Φασμπέντερ στους οποίους προτάθηκε διαδοχικά ο ρόλος, αναγκάστηκαν να απορρίψουν τη δελεαστική πρόταση καθώς οι ανεβασμένες μετοχές τους στο χρηματιστήριο του Χόλιγουντ τους κάνουν να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν.
Ο γκουρού των υπερπαραγωγών της Paramount, Ανταμ Γκούντμαν , επιβεβαίωσε σήμερα τις φήμες ότι η Τζένιφερ Κόνελι (φωτο) , πρωταγωνίστρια στο «Ρέκβιεμ για ένα Ονειρο» και κινηματογραφική παρτενέρ του Ράσελ Κρόου, στο «Ενας Υπέροχος Ανθρωπος» όπου κέρδισε Οσκαρ Β Γυναικείου Ρόλου, θα υποδυθεί τη σύζυγο του Νώε. Στο καστ επιβεβαιώθηκε επίσης η συμμετοχή της νεαρής Σαοίρς Ρόναν,η οποία στα 13 της μόλις χρόνια είχε βρεθεί υποψήφια για Οσκαρ στο ρόλο της μικρής αδελφής της Κίρα Νάιτλι στην «Εξιλέωση», χωρίς ακόμη να έχει διευκρινιστεί ο ρόλος της στο “Noah”.



Κι αφού ο Ανταμ Γκούντμαν επιβεβαίωσε όλα αυτά τα ευχάριστα για το νέο πρότζεκτ, έριξε στο τέλος των δηλώσεών του και τη βόμβα μεγατόνων επιβεβαιώνοντας ότι θα γυριστεί τελικά το “Top Gun 2” με πρωταγωνιστή και πάλι τον Τομ Κρουζ ! Σε κάτι λιγότερο από τρεις δεκαετίες μετά την ταινία που εκτόξευσε την καριέρα του στα ουράνια, ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ όλων των εποχών , θα δαμάσει και πάλι τα G στο πιλοτήριο του πιο σύγχρονου μαχητικού αεροσκάφους. Το “Top Gun 2” θα στηρίζεται σεναριακά  στις σύγχρονες εμπλοκές που γίνονται μέσω υπολογιστών αλλά είμαστε σίγουροι ότι με την τρέλα που έχει ο Τομ Κρουζ ο οποίος κάνει μόνος του όλα τα σταντ  στις ταινίες του - με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη βουτιά του από το ψηλότερο κτίριο του κόσμου στο Ντουμπάι για τις ανάγκες του Mission Impossible 4 : Ghost Protocol – το σίκουελ για την ταινία-σταθμό των 80’s , θα μας κόψει την ανάσα! Right into the Danger Zone !

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More