Ο Φαέθων πρωταγωνιστεί στον "Πόλεμο των Άστρων"!







Γράφει ο Φαέθων...










KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Kερνάς μοναξιά. Θες να μείνεις μόνος σου αλλά δεν σε αφήνουν  Διεκδίκησε χρόνο για σένα γιατί διαφορετικά θα γίνει χαμός. Σε λάθος έρωτες και καταστάσεις στοιχηματίζεις και όλη σου τη ζωή υποθηκεύεις. Στη δουλειά αν είσαι συνεπής θα επιβραβευτείς. Τα οικονομικά στενέματα συνεχίζονται.

ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η φαντασία σου είναι περιορισμένης ευθύνης. Δεν μπορείς να αφήσεις τα όνειρά σου να ξεφύγουν από τα καλούπια που τους βάζεις. Μην το κάνεις αυτό. Δοκίμασε να είσαι κάποιος άλλος για μια ώρα. Μπορεί να σου αρέσει το διαφορετικό. Εχεις θέματα που σε ταλανίζουν. Προσπάθησε να σκέφτεσαι το πώς θα κάνεις το ένα βήμα μετά το άλλο και όχι όλα μαζί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 - 21/6)


The party is over. Πρέπει επιτέλους να σκεφτείς κάποια πράγματα σοβαρά. Μην κάνεις επιπόλαιες επιλογές. Δεν είναι όλα ένα παιχνίδι. Ειδικά σε ότι αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις σταμάτα να αναζητάς τα δύσκολα. Το ξέρω ότι θέλγεσαι αλλά εχεις και καλύτερα πράγματα να κάνεις. Μακριά από μπλεξίματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 - 22/7)


Είσαι τόσο γλυκός που προσπαθείς να το κρύψεις μην πέσουν όλοι πάνω σου και σε κατασπαράξουν. Δεν είναι κακό όμως να δείχνεις την ευαισθησία σου κάποιες φορές. Δεν έχει νόημα να ανησυχείς. Υπάρχουν και άτομα που αξίζουν και αναγνωρίζουν. Με τα επαγγελματικά έχεις ανατροπές. Μην υποχωρήσεις. Εκεί βασίζονται όλοι.

ΛΕΩΝ

(23/7 - 22/8)


Δεν σκεφτεσαι να αρχίσεις να αξιοποιείς τον χρόνο σου σε σημαντικά θέματα που πάντα ήθελες να κάνεις αλλά δεν μπορούσες; Δεν γίνονται όλα για κακό. Εσύ έχε στο μυαλό σου ότι απλά είναι μια περίοδος ανακατατάξεων και ζυμώσεων. Και που ξέρεις...στο τέλος θα βγει ένα ψωμί μούρλια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 - 22/9)


Ξεκίνα τη Δευτέρα σου αδειάζοντας τασάκια, κατεβάζοντας κουρτίνες... Το έχεις καταλάβει ότι έχεις περίσση ενέργεια και εκτονώνεσαι λάθος; Πάρε τον αγαπημένο σου και πήγαινε σε ένα ωραίο μέρος να τον παρασύρεις σε ακολασίες. Το έχετε ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ

(23/9 - 23/10)


Πράξεις. Πράξεις πρέπει να κάνεις. Όχι μαθηματικές. Έργα. Βαριέσαι ακόμα και να σκεφτείς. Δεν γίνεται όμως έτσι δουλειά. Σε λίγο θα καταλήξεις σαν τον Ροβινσώνα σε ένα νησί με κόσμο αλλά μόνος σου. Δεν αντέχεσαι όταν έχεις νεύρα. Αφού είπαμε. Η μύγα με το μέλι πιάνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 - 21/11)


Εμπιστεύσου αυτό που ξέρεις. Στήριξε αυτό που έχεις χτίσει με κόπο τόσο καιρό. Μην δίνεις μια και τα γκρεμίζεις σαν να είναι πυργάκια στην άμμο. Πάρε μια βαθιά ανάσα, κλείσε τα μάτια και αποφάσισε σαν καλός στρατιώτης που είσαι να κάνεις αυτό που ξέρεις βαθιά μέσα σου πως είναι το σωστό. Δεν θα το μετανιώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(22/11 - 21/12)


Έχεις υπερφορτώσει τις μηχανές σου. Τρέχεις με ρυθμους που δεν μπορούν να σε ακολουθήσουν άλλοι. Προτείνω να σταματήσεις. Δεν ξέρεις τι θες και χάνεσαι στις στροφές και τα πατιλίκια του μυαλού σου. Λίγο απομόνωση θα σε βοηθούσε να δεις καθαρά τι έχει σημασία και τι όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 - 19/1)


Βάλε τις κόκκινες γραμμές σου επιτέλους. Σε έχουν όλοι δεδομένο. Το καλό παιδί που  θα είναι πάντα εκεί να βοηθήσει τη μαμά στο μαγείρεμα, τη γιαγιά να την περάσει απέναντι στο φανάρι, τη συμμαθήτρια να της κάνει την εργασία. Αφού καταπιέζεσαι. Γιατί δεν κοιτάς λίγο και τον εαυτό σου;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(20/1 - 18/2)


Το μυαλό σου έχει επίπεδα ινσέπσιο. Αυτά που σκέφτεσαι είναι τόσο προχωρημένα που θα μπορούσες να τα πεις και διεστραμμένα. Οι φίλοι που τόσο βασίζεσαι έχουν και τις δικές τους ζωές. Δεν θέλω να παραμελείς την προσωπική σου ζωή γιατί η μοναξιά και εσύ δεν τα πάτε καθόλου καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

(19/2 - 20/3)


Ωραία, τώρα ξέρουμε με τι θα ασχοληθείς. Θα αρχίσεις μποξ να γίνεις Ζαμπίδης στη θέση του Ζαμπίδη. Έχεις πολλά νεύρα και δεν ξέρεις από που προέρχονται. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Θέλεις να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Έλα. Πάμε άρχισε τα λακτίσματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More