Είδηση "stop the press"! Έγκυος η Megan Fox από τον φλώρο του "Beverly Hills"!

Απογοήτευση και κατήφεια... Βαριά σκιά αφήνει η είδηση της εγκυμοσύνης της Megan Fox, στους άνδρες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου. Και μάλιστα, από τον φλώρο "David", του "Beverly Hills 90210".



από τη Μάρθα Παπαδημητρίου








Η Megan Fox είναι από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη και σίγουρα φαντασίωση πολλών αντρών. Όμως η είδηση που θέλει την Megan να γίνεται μαμά σε μερικούς μήνες, μάλλον θα απογοητεύσει πολλούς (όχι πως είχαν και πολλές ελπίδες αλλά λέμε…)

Οι εκπρόσωποι της 25χρονης στάρλετ, που είναι παντρεμένη με τον Brian Austin Green (τον Ντέϊβιντ από τη σειρά Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς), επιβεβαίωσαν τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και πολύ καιρό. Και η φουσκωμένη κοιλιά δύσκολα κρύβεται από τα φώτα της δημοσιότητας… Και μπορεί αυτή η περίοδος να είναι η πιο ευτυχισμένη του ζευγαριού όμως έχει περάσει και “φάσεις” χωρισμού. Μάλιστα η Megan είχε έντονο φλερτ με τον συμπρωταγωνιστή της από την ταινία “Transformers”, Shia LaBeouf, ο οποίος είπε πως πέρασαν αρκετές στιγμές πάθους.

Κι αν ο αντρικός πληθυσμός “θρηνεί” με την είδηση της εγκυμοσύνης εμείς θέλουμε να τους καθησυχάσουμε λέγοντας τους πως η Megan πρωταγωνιστεί στην ταινία “Friends with kids”, όπου εκεί μπορούν να απολαύσουν την αψεγάδιαστη σιλουέτα της…   




Η Megan θεωρείται από τους ειδικούς του Hollywood (καλά δεν χρειάζεται να είναι και ειδικοί) ως η διάδοχος της Angelina Jolie. Το θέμα είναι πως παντρεύτηκε πολύ γρήγορα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More