80χρονη με 65.000 followers στο twitter... (και μερικούς δεκάδες stars)


Γιαγιά με Τwitter; Μπορείτε να το φανταστείτε αυτό για τη δική σας γιαγιά; Και μάλιστα όχι απλώς με περισσότερους followers από εσάς, αλλά με ένα νούμερο που αγγίζουν μόνο κάποιοι από τους μεγαλύτερους σταρς : 65.000! Η Τζόζεφιν Λαμπέρτι, είναι μία 80χρονη γυναίκα από τις Η.Π.Α., που άνοιξε λογαριασμό στο twitter και πλέον μπορεί να κάνει πλάκα στον εγγονό της που την παρότρυνε. 


H ηλικιωμένη γυναίκα έφτιαξε τον λογαριασμό «@J_DIMPS» και έγραψε μεταξύ άλλων για τον εαυτό της ότι «θέλει να φτάσει τους 80.000 followers πριν πεθάνει». Κάτι που φαίνεται ότι άγγιξε την ευαισθησία χιλιάδων χρηστών του Twitter, καθώς μέχρι στιγμής την ακολουθούν κοντά στους 65.000 χρήστες.
Μάλιστα, κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών celebrities, οι οποίοι συχνά κάνουν retweet σε όσα γράφει!
Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, ο σταρ του NBA, Νέι Ρόμπινσον, προσκάλεσε τη γιαγιά και τον εγγονό της σε έναν αγώνα, έπειτα από μια σύντομη συνομιλία που είχαν στο twitter.

Η 80χρονη έφτιαξε τον λογαριασμό με τη βοήθεια του 24χρονου εγγονού της. Ο λόγος; Όπως δήλωσε και η ίδια, ήθελε απλά να έχει κάτι για να περνάει την ώρα της. «Βαριόμουν πολύ και σκέφτηκα αυτόν τον τρόπο για να απασχολούμαι με κάτι», δήλωσε η σούπερ γιαγιά.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More