Ο Φαέθων πρωταγωνιστεί στον "Πόλεμο των Άστρων"!













Γράφει ο Φαέθων





KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Αν γινόταν αυτή την εβδομάδα διαγωνισμός του ποιο αντιπαθητικού ζώδιου θα κέρδιζες τον τίτλο. Απίστευτα νεύρα και μια αίσθηση ότι έχεις κολλήσει στην λάσπη. Νομίζεις ότι ο άνεμος που φυσάει σε φέρνει πίσω. Κλαις γιατί άλλα όνειρα είχες και τώρα ζεις σε έναν εφιάλτη δίχως τέλος.

ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Θέλεις φιλιά και αγκαλιές ενώ γύρω σου ο κόσμος όλος γκρεμίζεται. Εσύ βαρκούλες αρμενίζεις. Έχει ο καιρός γυρίσματα αλλά η παραγωγή είναι σε παύση. Συγκεντρώσου και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Είσαι σε ένα πεδίο μάχης. Κορμιά πέφτουν για σένα και εσύ το απολαμβάνεις. Δεν είσαι σε φάση για κάτι πιο σοβαρό, μόνο για παιχνίδια. Το φλερτ είναι ο καλύτερός σου φίλος. Μην το σκέφτεσαι. Ακολούθα την φύση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η γκρίνια είναι ανίατη ασθένεια για σένα. Ό,τι αγωγή και να πάρεις άκρη δεν θα βγάλεις. Βρες έναν παπά και πήγαινε να εξομολογηθείς. Θα σου δώσει 58700 Πάτερ Ημών να πεις μήπως και έχεις κάτι άλλο να ασχοληθείς. Αν δεν πιάσει πάμε για εξορκισμό.

ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Είσαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και μεγάλου πανικού. Προσπαθείς να δείξεις ότι είσαι άνετος με όσα συμβαίνουν όμως μέσα σου το αίμα βράζει. Υπομονή. Έχεις φάει τον γάιδαρο. Σου έμεινε η ουρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)


Είσαι η χαρά της ανακύκλωσης. Και ιδεών και πραγμάτων. Πόσο σου αρέσει να βάζεις κουτάκια και ταμπελάκια σε όλα τα πράγματα; Αν κάτι φύγει από τη σειρά του χάνεις την ψυχραιμία σου. Πόσο πιο αναμενόμενος μπορεί να είσαι;


ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η οικογενειοκρατεία στο άνθος της. Έχεις υποχρεώσεις και δράματα. Μην είσαι τόσο οξύθυμος. Αφού μπορείς να τα διαχειριστείς με χάρη και σύνεση όλα. Γιατί δίνεις μια κλωτσιά και σκορπίζεις την καρδάρα με το γάλα; Αυτό που με τόσο κόπο μάζεψες; Ίσως πρέπει να αρχίσεις αναπνοές χαλάρωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Έχεις μυστική αποστολή με αναπάντεχες εκπλήξεις. Πόσο μπορείς να αυτοκαταπιεστείς μόνο εσύ το ξέρεις και κανένας άλλος. Όταν είσαι αποφασισμένος για κάτι θα το φέρεις εις πέρας ο κόσμος να χαλάσει. Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σταθεί μπροστά σου. Μόνο το άγχος για την τελειότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Επιτέλους αρχίζεις να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Δράματα και συγκινήσεις αποφασίζεις να τα βάλεις πίσω σου και να υποδεχτείς τις ευκαιρίες που σε περιμένουν. Μην αφήνεις τα οικονομικά σου χωρίς επιτήρηση. Συσσωρεύονται και δεν κάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Έχεις έναν Ερμή που σε ευνοεί για να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Για τις παλιές να είσαι προετοιμασμένος ότι θα υπάρχουν εντάσεις.  Μην πέσεις στην παγίδα και δείξε ψυχραιμία. Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή και εσύ την διαθέτεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Έχεις ενθουσιαστεί με το καινούργιο προϊόν της αγοράς που είναι τοστιέρα καφετιέρα και φρυγανιέρα «ωλ ιν ουαν» και θέλεις όπως και δήποτε να το κάνεις δικό σου. Η εμμονή με κάθε τι πρωτοποριακό είναι άνευ ορίων. Όπως και το μυαλό σου. Καλά κάνεις γιαυτό πάντα είσαι μπροστά.

ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)

Γιατί ζεις την ζωή των άλλων; Γιατί δεν πιστεύεις ότι τιποτα καλό δεν αξίζει να σου συμβεί; Γιατί εκνευρίζεις τόσο πολύ το σύμπαν με τα καμωματά σου; Αν θέλεις πραγματικούς λόγους για να γκρινιάζεις…..θα σου έρθουν. Προσοχή!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More