Θα γίνει η Ελλάδα "μούσα" του Γούντι Άλεν;


Αν η είδηση επιβεβαιωθεί, τότε θα... "πέσουν τα τσιμέντα", που έλεγε και ο Αλέφαντος! Ο Γούντι Άλεν καταφθάνει στην Ελλάδα... Και αν η χώρα μας είναι ο πέμπτος σταθμός του ευρωπαϊκού του tour, τότε μπορούμε άνετα να έχουμε 

πραγματικές ελπίδες να βρισκόμαστε στην παγκόσμια επικαιρότητα για κάτι θετικό. 

από τον Κώστα Μανιάτη

Ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς της έβδομης Τέχνης, ο Γούντι Άλεν, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας, σε αναζήτηση τοποθεσίας για τη νέα ταινία του.
Πιο συγκεκριμένα, το νησί της Σκιάθου – το οποίο μαζί με τη Σκόπελο απέκτησαν παγκόσμια φήμη χάρη στην ταινία «Mamma mia!» - θα είναι ένας από τους σταθμούς του τελευταίου ταξιδιού του “Νευρικού Εραστή” στην Ελλάδα.
Ο
Γούντι Άλεν, ο οποίος αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην Ιταλία και είναι απασχολημένος με την τελευταία ταινία του με τίτλο «To Rome with love», έχει σκοπό κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να σκηνοθετήσει ταινία και στη χώρα μας.
Το καστ αυτής της ταινίας,
έχει μέχρι στιγμής αναστατώσει τη Ρώμη, και περιλαμβάνει την Πενέλοπε Κρουζ σε ρόλο πόρνης, τον Ρομπέρτο Μπενίνι, τον Άλεκ Μπάλντουιν, την Ορνέλα Μούτι, την Έλεν Πέιτζ, τον Τζέσι Άιζενμπεργκ και τον Ρικάρντο Σκαμάρτσο.
Ως γνωστόν, εδώ και αρκετά χρόνια ο Γούντι Άλεν κάνει σταθμούς σε διάφορες χώρες της Ευρώπης για να γυρίζει τις ταινίες του. Στην Αγγλία σκηνοθέτησε το «Match point», το «Scoop» και το «Όνειρο της Κασσάνδρας», στην Ισπανία σκηνοθέτησε την «Vicky Cristina Barcelona» και στη Γαλλία
την τελευταία ταινία του, «Μεσάνυχτα στο Παρίσι». Η
αμέσως επόμενη ταινία του, για την οποία δεν έχει βρεθεί τίτλος ακόμα, θα γυριστεί στην Κοπεγχάγη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More