Ο Φαέθων πρωταγωνιστεί στον "Πόλεμο των Άστρων"!






Γράφει ο Φαέθων







KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Ναύτης βγήκε στη στεριά για περιπολία. Εσύ ήσουν που το έπαιζες ιστορία και τώρα τρως την παντόφλα της ζωής σου; Που είναι ο περήφανος Κριός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε; Είσαι των άκρων. Μία του ύψους και μια του βάθους. Αποφάσισε την πορεία που θέλεις να χαράξεις και σήκωσε πανιά.

ΤΑΥΡΟΣ
 (20/4 - 20/5)

Έχεις ένα ζήτημα που σε απασχολεί βαθιά. Είσαι σε πολύ σοβαρή καμπή στη ζωή σου, όμως μην ανησυχείς θα το ξεπεράσεις με τον μοναδικό τρόπο που εσύ κατέχεις. Χαλαρά και αβίαστα. Μην τεμπελιάζεις σαν τον Γκάρφιλντ. Κουνήσου να κάψεις τα λίπη του Πάσχα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Είσαι ο Φιλέας Φογκ. Θέλεις να κάνεις τον γύρω του κόσμου σε 80 μέρες και να ζήσεις τα πάντα στο fast forward. Πρόσεχε γιατί θα κάψεις φλάντζα πολύ γρήγορα και θα πάρεις κόσμο μαζί σου. Σταμάτα να ονειρεύεσαι εξαφανίσεις και αποδράσεις. Η πραγματικότητα είναι αλλού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)
Η υπέρτατη πρόκληση τώρα έχει έρθει στη ζωή σου. Είσαι έτοιμος να περάσεις στο επόμενο στάδιο της πίστας των angry birds. Μην παίρνεις τα πράγματα τόσο ελαφρά δεν είναι όλα ένα παιχνίδι. Σοβαρέψου γιατί τα δύσκολα τώρα έρχονται.

ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Από την πηγή στην καρδιά. Επιθυμείς την ανεμελιά και τον έρωτα, αλλά είσαι μέσα σε οργασμό συσκέψεων και σκέψεων. Τρέχουν όλα τόσο γρήγορα στο μυαλό σου που δεν προλαβαίνεις να τα κάνεις register. Προσπαθείς να είσαι ήρεμος αλλά μέσα σου βράζεις. Μην κρατιέσαι. Κάνε ένα ξέσπασμα. Καλό θα σου κάνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου ποιος είναι ο πιο νοικοκύρης; Δεν χρειάζεται να θυσιάζεις τις Χιονάτες της γειτονιάς σου για να αποδείξεις τα αυταπόδεικτα. Προσπάθησε να μην εκλογικεύεις τα πάντα. Δεν μπορείς να τα βάλεις όλα σε αυτοματισμούς. Υπάρχει και το συναίσθημα. Αυτό που θέλεις θα το καταφέρεις. Είσαι σε καλό δρόμο.

ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Θέλεις να φύγεις να τους παρατήσεις όλους σύξυλους για να καταλάβουν την αξία σου. Μην κάνεις κινήσεις σπασμωδικές. Δεν σου φταίνε τα αγαπημένα σου πρόσωπα για τα δικά σου απωθημένα. Όλα ήταν δικές σου επιλογές. Πρόσεξε μην εντυπωσιάζεσαι από πρόσωπα που λάμπουν γιατί δεν είναι πάντα χρυσός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Το μυαλό σου είναι αλλού δεν σε αναγνωρίζεις. Ο πολεμιστής Νίντζα έχει χάσει την τεχνική και την ευλυγισία του. Σαν να έχει σκουριάσει μου φαίνεται. Λίγο οι πόνοι στην πλάτη, λίγο οι πόνοι στο γόνατο λίγο που κάπου αλλού ταξιδεύει το μυαλό σου δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στην καθημερινότητά σου. Θα σε μαλώσω και δεν το θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Πάλι νιαουρίζεις και υποκρίνεσαι ότι είσαι το καλύτερο πλάσμα του κόσμου. Αφού είσαι μια φενάκη. Μην κοροϊδεύεις τους άλλους γιατί θα τα λουστείς. Μια φορά θα την πατήσεις και θα είναι για τα καλά. Τρίψε τρίψε το λυχνάρι κάποιο Τζίνι θα σου βγει. Κοινώς υπομονή και θα ανταμειφθείς για το πείσμα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Μάθε να αφήνεις μια μάχη για να κερδίζεις τον πόλεμο. Η τεχνική του πολέμου είναι γνωστή. Θυσιάζεις κάτι για να αποκτήσεις κάτι άλλο. Είσαι τόσο συγκεντρωμένος σε αυτό που θες που δεν βλέπεις πέρα από τη μύτη σου. Με αυτόν τον τρόπο χάνεις πράγματα που αξίζουν και μετά θα χάσεις και την μπάλα. Σου κρούω τον κώδωνα του κινδύνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
Δεν μπορώ να σε πιάσω πουθενά. Είσαι άνεμος και χάνεσαι. Οι σκέψεις σου πετάνε σκόρπιες σε χιλιάδες μέρη. Είσαι πρώτα απ’ όλους και για όλους. Οι φίλοι σου είναι η ζωή σου αλλά ξεχνάς και την προσωπική σου ικανοποίηση. Δώσε λίγο σημασία στην ερωτική σου διάθεση που την έχεις παραμελήσει.

ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)
Ίσως πρέπει να γραφτείς σε καμία περιβαλλοντολογική ομάδα ή σε ομάδα αναδάσωσης και διάσωσης της καρέτα καρέτα. Αφού θέλεις να βοηθάς τους απανταχού κατατρεγμένους εκτονώσου εκεί. Δεν μπορείς να μείνεις μακριά από την μιζέρια. Σε θρέφει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More