Χωρίς το "βαρύ πυροβολικό" του στις εκλογές ο Alpha...

Χωρίς τον Λάκη Λαζόπουλο θα είναι η βραδιά των εκλογών για τον ALPHA, αφού ο τηλεοπτικός “γύφτος” αρνήθηκε να συμμετάσχει στην μαραθώνια εκπομπή του καναλιού. Το κανάλι της Κάντζας είχε επενδύσει πολλά στην παρουσία του Λαζόπουλου και ενώ ήδη γίνονταν οι κατάλληλες προετοιμασίες, ο δημοφιλής κωμικός αποφάσισε να κρατήσει “κλειστό” το “Αλ Τσαντήρι νιουζ”.

Σύμφωνα με το Newsit, οι υπεύθυνοι στόχευαν στο ένα στούντιο να βρίσκεται ο Αντώνης Σρόιτερ με τους καλεσμένους του αναλύοντας τα όσα συμβαίνουν και προκύπτουν από το εκλογικό αποτέλεσμα, και στο άλλο στούντιο, εκεί όπου είναι το πλατό του «Αλ τσαντίρι νιουζ», να βρίσκεται ο Λάκης Λαζόπουλος με τους δικούς του καλεσμένους αλλά και με κοινό. Λογάριαζαν όμως από ό,τι φαίνεται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του δημοφιλούς κωμικού. Πριν από λίγες ημέρες, ο Λάκης Λαζόπουλος ενημέρωσε τα υψηλά στελέχη του σταθμού ότι δεν θα μπορέσει τελικά να ανοίξει το «Τσαντίρι» του, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Και τι εννοούσε; Μα φυσικά ότι αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για την παράσταση «Sorry, I am Greek» που θα ανεβάσει σύντομα σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Επειδή λοιπόν ο Λάκης θα κάνει πρόβες ακόμα και την Κυριακή για την παράσταση «Sorry, I am Greek», αναγκάστηκε να “ρίξει άκυρο” στον ALPHA.

Όσον αφορά τώρα την εκπομπή της βραδιάς των εκλογών, κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο Αντώνης Σρόιτερ, ενώ μαζί του θα βρίσκονται οι Δήμος Βερύκιος, Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, Γιάννα Παπαδάκου, Νίκο Μάνεσης, Μαρία Νικόλτσιου, Έφη Αλεβίζου, ο διευθυντής ειδήσεων του Ράδιο 9, Γιάννης Ντάσκας και φυσικά πολλοί καλεσμένοι από τον χώρο κυρίως της πολιτικής.

Αντί για εκπομπή λοιπόν, ο Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται ότι θα συμπαρασταθεί στο team του ALPHA, έστω και τηλεφωνικά, για να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Απορώ γιατί δεν βάζουν την Ελένη, που απέδειξε πως μπορεί να δώσει άλλη νότα; Αλλά όταν η φαντασία στερεύει...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More