N.Χατζηνικολάου:"Η απόφαση να κλείσει το Alter ανήκει στον Γ.Παπανδρέου"

Τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, "έδειξε" ως υπεύθυνο ο Νίκος Χατζηνικολάου για το "λουκέτο" στο Alter. Από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο γνωστός
δημοσιογράφος "κατήγγειλε" τον Γιώργο Παπανδρέου και απευθυνόμενος στον Γιώργο Τράγκα που είχε εκπομπή πριν από εκείνον, αναρωτήθηκε... 
"Το δελτίο του Alter χτυπούσε πρωτιές κάνοντας αυστηρή κριτική στα κακώς κείμενα αυτής της περιόδου. Αυτή η ενόχληση οδήγησε τον Γιώργο Παπανδρέου, γιατί αυτός πήρε την απόφαση να το κλείσει... Η απόφαση να κλείσει το Alter ανήκει στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Εγώ λέω και ονόματα! Αυτός πήρε την απόφαση να το κλείσει και την απόφασή του αυτή, είχε τον ανδρισμό να την ανακοινώσει στη Βουλή, κάνοντας επίθεση μόνο στο Alter. Ενώ είναι γνωστό και στον τελευταίο Έλληνα, πλέον, πως και οι άλλοι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν εξίσου χρέη. 200 και κάτι εκατομμύρια ευρώ χρωστούσε το Alter στις τράπεζες, 200 και κάτι χρωστάει το MEGA και άλλα τόσα ο ΑΝΤ1. Βάλε και πόσα χρωστάει ο Πήγασος του κυρίου Μπόμπολα και πόσα χρωστάνε άλλοι εκδοτικοί οργανισμοί για να κάνεις τη σούμα και να καταλάβεις ότι η απόφαση να κλείσει το Alter ήταν πολιτική απόφαση... Απόφαση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου".
Ο συνέταιρος του γιου του ιδιοκτήτη του Alter, Νίκος Χατζηνικολάου, τόνισε επίσης πως όταν άκουσε τον Γιώργο Παπανδρέου να μιλάει στη Βουλή για το κανάλι, μετά τη συνάντηση που είχε με τους εκδότες του Βήματος "είπα, εδώ τελείωσε". Δίνει από το βήμα της Βουλής εντολή στις τράπεζες... "Κλείστε το"! 
Αναφέρθηκε και στην "εικόνα" του Γιώργου Κουρή με χειροπέδες ρωτώντας τους ακροατές του εάν έχουν δει ξανά κατηγορούμενο για πλημμέλημα με χειροπέδες. Και αναφέρθηκε στον Άκη Τσοχατζόπουλο που οδηγήθηκε στις φυλακές και "μόνο άγημα δεν του είχαν απ' έξω"... "Έχετε δει εσείς να υποδέχονται με χειραψίες κάποιον στον Κορυδαλλό; Εγώ το είδα πρώτη φορά", τόνισε. 
Σημείωσε δε, πως ποτέ δεν δέχθηκε καμία παρέμβαση από τον Γιώργο Κουρή στα χρόνια που εργάστηκε στο Alter παρόλο που έχει διαφωνήσει πολλές φορές με κάποιες πολιτικές τοποθετήσεις του, αλλά και το στυλ της "Αυριανής". 
Τέλος χαρακτήρισε "φασισμό" της Τρόικας τις χειροπέδες που φόρεσαν στον εκδότη επειδή καθυστέρησε να πληρώσει δύο δόσεις ΦΠΑ ρυθμισμένων οφειλών.
Για τις κατηγορίες που εκτόξευσε ο Γιώργος Κουρής εναντίον εργαζομένων του Alter χθες ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν είπε τίποτε. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More