Εντάξει τον έχουμε μεγάλο! (ή αλλιώς, πρώτοι στην επιμήκυνση πέους οι Έλληνες)


Μάλλον μόνο “βαριά” είναι του τσολιά, γιατί από μήκος, άστα! Και δεν το λέμε εμείς, ούτε κάποια ξένη τουρίστρια σε ελληνικό νησί, αλλά ο Διεθνής Οργανισμός Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής. Οι Έλληνες είναι πρώτοι στον κόσμο (!) σε επεμβάσεις στον τομέα της επιμήκυνσης πέους και έτσι εξηγείται γιατί ο Σειρινάκης καλεί κυρίως άντρες πορνοστάρς
από το εξωτερικό...
Το 2010, οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν πρώτες στον αριθμό αισθητικών επεμβάσεων με 3,3 εκατομμύρια ετησίως. Η Βραζιλία κατατάσσεται δεύτερη με 2,5 εκατομμύρια επεμβάσεις. Όμως, αν τα δεδομένα προσαρμοστούν με πληθυσμιακά κριτήρια, τότε η Ελλάδα είναι πρώτη στις επεμβάσεις επιμήκυνσης πέους, δέκα φορές μάλιστα περισσότερο από τις υπόλοιπες χώρες του πίνακα (φάτε τη σκόνη μας).
Γενικότερα πάντως, στις πλαστικές επεμβάσεις πρώτη είναι η Νότιος Κορέα με επεμβάσεις κυρίως βλεφαροπλαστικής για να μοιάζουν περισσότερο τα μάτια τους με αυτά των δυτικών, δεύτερη η Ελλάδα και τρίτη η Ιταλία.
Μα καλά, τόσο σοβαρά παίρνουν κάποιοι τα spam mails για αύξηση των “προσόντων” τους;

1 σχόλια:

Υποψη οτι η λιστα βγηκε με βαση των αριθμο των επεμβασεων ΣΤΗΝ Ελλαδα και οχι απαραιτητα των Ελληνων. Να τα λεμε κι αυτα.

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More