Να βλέπεις πορνό και να φοράει προφυλακτικό...


Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στους «κόλπους» της βιομηχανίας πορνό με την τελευταία ανακοίνωση από την Πολιτεία του Los Angeles ότι επιβάλλεται οι πρωταγωνιστές των καυτών ερωτικών ταινιών να φοράνε
προφυλακτικό.

από την Τζο Αν Χείλαρη

Από τις αρχές Μαΐου, όλες οι εταιρίες παραγωγής ερωτικών ταινιών που έχουν έδρα το Simi  Valley, θα πρέπει να υποβάλλουν κόπιες προς θέαση και έγκριση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Όποιοι καταστρατηγήσουν τον νόμο θα έχουν κυρώσεις και αυστηρά χρηματικά πρόστιμα.
Μόνη εξαίρεση, οι ταινίες για προσωπική χρήση. Αυτή τη δύσκολη δουλειά θα πρέπει να την αναλάβουν με ευλάβεια και αφοσίωση οι αστυνομική του τμήματος. Προφανώς  θα πρέπει πρώτα να «εκπαιδευτούν» σκληρά για να έχουν σωστή παρατηρητικότητα και απόδοση.
Ο δήμαρχος του Simi Valley εξηγεί πως οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό το μέτρο ήταν καθαρά λόγοι υγείας και ασφάλειας καθώς οι πρωταγωνιστές των φαντασιώσεων έχουν περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες από κάποιον άλλο. Επίσης ευελπιστεί ότι με αυτόν τον τρόπο θα διώξει τις εταιρίες από την περιοχή του που είναι ανεπιθύμητες. Άκουσον -  άκουσον…
Ο αντίλογος έρχεται από τον Edward Arenas πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Naughty America όπου χαρακτηρίζει το μέτρο παράλογο και ότι  θα εμποδίσει τους πρωταγωνιστές του «έρωτα» να αποδώσουν τα απαιτούμενα. Συνεχίζει, λέγοντας ότι κανένας δεν θέλει να παρακολουθήσει μια αποστειρωμένη φαντασίωση  και ότι δεν υπάρχει καν το διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό για να ελέγξει όλες αυτές της ταινίες που φτιάχνονται.
Η αστυνομία του Simi Valley πάντως, δεν θα πρέπει να ανησυχεί για το αν θα υπάρχουν αρκετοί ειδικοί για να ελέγχουν τις καυτές φαντασιώσεις πριν κυκλοφορήσουν στο κοινό. Οι αιτήσεις για εθελοντική εργασία θα είναι αμέτρητες. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More