Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει το Χόλιγουντ στα πόδια του....




Αστερόσκονη, γκλαμουριά, 7η τέχνη, ελίτ των celebrities.Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, άσος στον τομέα της επικοινωνίας, έδωσε ένα ακόμη show λίγο πριν ξεκινήσει η προεκλογική κούρσα! 
Στο καθιερωμένο «White House Correspondents’ Dinner» μια πανστρατιά από διάσημους σταρ του Hollywood παρέλασε, εκφράζοντας την υποστήριξή τους στον Obama, με τον υποψήφιο για δεύτερη φορά υποψήφιο Πρόεδρο να κάνει επίδειξη δύναμης!

 

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Κέβιν Σπέισι, η Σιγκούρνι Γουίβερ, η Κλερ Ντέινς, η «Νοικοκυρά σε απόγνωση», Ευα Λονγκόρια, η Γκόλντι Χόουν και η Σαρλίζ Θέρον ήταν μεταξύ των καλεσμένων στο Κογκρέσο το βράδυ του Σαββάτου κατά το ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου.

Με καλεσμένους που θα «ζήλευε» ακόμα και το κόκκινο χαλί των Oscar όπως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Κέβιν Σπέισι, η Σιγκούρνι Γουίβερ, η Κλερ Ντέινς, η Ευα Λονγκόρια, η Γκόλντι Χόουν, η Σαρλίζ Θέρον, η Κιμ Καρντάσιαν και άλλα γνωστά ονόματα σχεδιαστών μόδας, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων. 

Ο Ομπάμα αυτοσαρκάστηκε και στη συνέχεια έκανε χιούμορ με ό,τι συμβαίνει στην επικαιρότητα των ΗΠΑ. Από το σκάνδαλο με τους πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας και τις Κολομβιανές πόρνες μέχρι τη δημοτικότητα που έχουν η σύζυγός του και η σύζυγος του πιο πιθανού αντιπάλου του στις εκλογές, Μιτ Ρόμνεϊ. 
"Έχουμε ένα κοινό με τον Μιτ Ρόμνεϊ. Υπολειπόμαστε των συζύγων μας σε δημοτικότητα"! Άλλωστε, δεν είναι κρυφό πως η Μισέλ Ομπάμα είναι ένας από τους άσους του νυν Προέδρου για τις επερχόμενες εκλογές.

Ο Ομπάμα, ο οποίος αντιμετωπίζει την επανεκλογή του τον Νοέμβριο, αναμένεται να έχει ως αντίπαλο τον Ρόμνεϊ, έναν πολυεκατομμυριούχο και πρώην κυβερνήτη της Μασαχουσέτης.

Αναμφισβήτητα η κατάσταση είναι δύσκολη για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ με διάφορα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει τελευταίως αλλά και με την κρίση να σφυροκοπεί την οικονομία της Αμερικής. Κάτι τέτοια εγχειρήματα, όσο λαμπρά και εντυπωσιακά και να είναι σε κάνει να αναρωτηθείς αν παρακολουθείς μια προεκλογική περίοδο ή την προώθηση και την πρεμιέρα μιας ακριβοπληρωμένης Χολυγουντιανής παραγωγής. 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More