Ο Φαέθων πρωταγωνιστεί στον "Πόλεμο των Άστρων"!








Γράφει ο Φαέθων












KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Πονοκέφαλος σε έχει πιάσει με όλες τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις που έχεις ανοίξει μπροστά σου. Μη χάνεις τον έλεγχο και αρχίζεις να βρίζεις χωρίς να καταλαβαίνεις τι λες. Πάρε ένα χαρτί και γράψε αυτά που σε απασχολούν για να αδειάσεις τον εγκέφαλό σου από τα περιττά.

ΤΑΥΡΟΣ
 (20/4 - 20/5)

Έχεις σοβαρά θέματα που σε απασχολούν και δεν ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς. Προς ιδίαν έκπληξη όμως διαπιστώνεις ότι τα πας μια χαρά καθώς έχεις μια απίστευτη εσωτερική δύναμη. Ο καιρός για το ξεσκαρτάρισμα και ξεκαθάρισμα προσώπων και υποθέσεων άρχισε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)


Έχεις ήδη να σκέφτεσαι τα τροπικά μαυρίσματα και τις νύχτες γεμάτες έρωτα και κοκτέιλ σε παραλίες και κλαμπ. Δεν κρατιέσαι με τίποτα. Περίμενε γιατί έχεις ακόμα χρόνο μέχρι να πατήσεις το πόδι σου στην παραλία. Διάφορα απρόοπτα θεματάκια προκύπτουν αλλά θα τα έχεις undercontrol.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)


Μην ξελογιάζεσαι από άτομα που γνωρίζεις από εδώ και από εκεί. Η σκέψη σου είναι εγκλωβισμένη στην δυσαρέσκεια που νιώθεις για τη δουλειά σου και για την καθημερινότητά σου. Κατέβα από τα συννεφάκια που έχεις αράξει και άρχισε να λύνεις θέματα άμεσα. Παρασύρεσαι πολύ εύκολα τελευταία λες και είσαι τριών χρονών.


ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)


Στα δύσκολα κάποιος αποδεικνύει τι πάστα ανθρώπου είναι. Και εσύ έχεις πάρει τα παράσημά σου. Σε λίγο καιρό θα τα σκέφτεσαι όλα και θα γελάς. Είναι ευκαιρία να δεις και ποια άτομα στέκονται δίπλα σου και να κάνεις την λίστα με τα vip της ζωής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

  
Η καλή ζωή σε θέλγει όπως το κουνούπι έλκεται από την ζεστασιά της λάμπας. Θέλεις να σε έχουν σαν πασά στα Γιάννενα και να σου δίνουν συνέχεια προσοχή. Τα πάντα στο χέρι τα περιμένεις και το κακό είναι ότι δεν είσαι με τίποτα ευχαριστημένος. Τελευταία σαν να έχεις βαλτώσει λίγο. Time to wake up.
  
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)


Κάνε ένα μανικιούρ. Είσαι έτοιμος να κάνεις επίδειξη δύναμης και να αποδείξεις το ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση σου. Μην ενθουσιάζεσαι με άσχετους ανθρώπους που θέλουν μόνο να κλέψουν κάτι από τη λάμψη σου. Δείξε μια σωφροσύνη στις επιλογές σου. Ίσως ήρθε ο καιρός να κάνεις κάτι από την αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)


Έτσι σου έρχεται να βάλεις φωτιά και να αφήσεις πίσω σου καμένη γη. Στάχτη και θρύψαλα όλα να γίνουν μέχρι να ξεκινήσεις tabula rasa ξανά από την αρχή. Οι δρόμοι που ακολουθείς ως τώρα μοιάζουν αδιέξοδοι και είτε θα δουλέψεις πολύ για να φτιάξεις νέα δίοδο είτε θα αποφασίσεις να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)


Το περιβάλλον σου σε περιορίζει στις επιλογές που θέλεις να κάνεις για τη ζωή σου. Πρέπει να αποφασίσεις αν αξίζει να συμβιβάσεις τα όνειρά σου και να απεμπολήσεις την παιδικότητά σου. Η τρέλα δεν πάει στα βουνά έρχεται πάντα σε σένα αλλά ολίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)


Σταμάτα να είσαι τόσο εγωιστής και κοίτα να αντιληφθείς τι συμβαίνει γύρω σου. Δεν είσαι το κέντρο του κόσμου. Τα οικογενειακά βάρη που σηκώνεις δεν αρκούν για γυμναστική. Πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα γράμμωσης. Θα σου κάνει καλό η επαφή με το σώμα σου…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)


Επιτέλους η ερωτική διάθεση αρχίζει να ανεβαίνει. Το θερμόμετρο δείχνει κόκκινο και δεν έχεις πρόβλημα να αρχίσεις τις ζουζουνιές με άτομα που σε θέλουν για το ελεύθερο πνεύμα σου όχι όμως για το παιχνίδι της εξαφάνισης που παίζεις την επόμενη μέρα.

ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)


Κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι. Έχεις μια μανία να μην ξεφορτώνεσαι τίποτα μήπως και το χρειαστείς στο μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους. Μην είσαι τόσο χαλαρός με συμπεριφορές ατόμων που σε έχουν θίξει. Θέλω αυστηρότητα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More