Συνελήφθη για τέταρτη φορά ο Λάκης Γαβαλάς!

Μα τι γίνεται επιτέλους με τον Λάκη Γαβαλά; Ο γνωστός επιχειρηματίας, μπαινοβγαίνει τους τελευταίους μήνες στα κρατητήρια της αστυνομίας για χρέη προς το δημόσιο και κανείς δεν ξέρει πότε θα τεελιώσουν οι περιπέτειές του με την δικαιοσύνη. 

από τον Κώστα Μανιάτη



Τέταρτη φορά λοιπόν, που συλλαμβάνεται για οφειλές προς το δημόσιο, ύψους αυτή τη φορά περίπου 2,2 εκ. ευρώ, τη στιγμή που έκανε καινούργιο επιχειρηματικό ξεκίνημα με κατάστημα με αξεσουάρ στην οδό Βουκουρεστίου. Δεν πρόλαβε να ακούσει τα “καλή επιτυχία” από τους followers του στο twitter – και ήταν πολλοί αυτοί που του ευχήθηκαν – και ξαναφόρεσε χειροπέδες.

Μαζί με το Λάκη Γαβαλά συνελήφθη και η αδερφή του και στενή συνεργάτιδά του, Νότα Γαβαλά.

Να θυμήσουμε ότι πρώτη φορά είχε συλληφθεί στις 3 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια συνελήφθη δύο φορές σε ένα 24ωρο στις 26 και 27 Ιανουαρίου, όπου μάλιστα είχε οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου. Εκεί παρέμεινε για μερικές ημέρες και στη συνέχεια αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους και εγγύηση.

Πριν δύο ημέρες του έγινε και έξωση από το κατάστημά του, ένα διώροφο νεοκλασσικό κτήριο στο Κολωνάκι, όπου τα τελευταία χρόνια μίσθωνε προς 32.000 ευρώ τον μήνα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο Λάκης Γαβαλάς έχει δύο χρόνια να καταβάλει το ενοίκιο στον ιδιοκτήτη, ενώ τους τελευταίους μήνες το κατάστημα παραμένει κλειστό, λόγω των γνωστών του οικονομικών προβλημάτων.

Πώς κατάφερε πάντως, να έχει τα απαραίτητα έγγραφα για να ανοίξει καινούργιο κατάστημα με τόσες οφειλές προς το δημόσιο, παραμένει ένα ερώτημα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More