Σύζυγος και κόρη Τσοχατζόπουλου στον ανακριτή! Η φραστική επίθεση στη Βίκυ Σταμάτη...

Η Βίκυ Σταμάτη έκανε το μοιραίο λάθος! Ενώ κατά την είσοδό της στον ανακριτή επέλεξε την πίσω πόρτα η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου θέλησε να βγει από την κύρια! Τι το ήθελε; Οι κάμερες την περίμεναν  κι εκείνη αρκέστηκε σε ένα "παρακαλώ,
παρακαλώ"... Όταν την αντελήφθησαν όμως πολίτες ακούστηκαν κάποια βαριά πράγματα... "βλαχάρα, κόψατε τις συντάξεις για να έχεις εσύ τα λούσα σου!". Εκείνη κοιτώντας μπροστά και χωρίς ούτε ένα σπασμό στο πρόσωπό της συνέχισε να περπατά! Ντυμένη στα μαύρα συνέχισε με σταθερό βηματισμό χωρίς να απαντήσει.
Η σύζυγος του πρώην υπουργού παρέμεινε στο γραφείο του ανακριτή για 45'. Κατέθεσε το απολογητικό της υπόμνημα και έφυγε ενώ θα επιστρέψει στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 27 Απριλίου, για να απολογηθεί.
Από την άλλη, η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου προνόησε και έκλεισε ραντεβού από τα... αξημέρωτα! Στις 08:00 το πρωί ήταν ήδη στο γραφείο του ανακριτή όπου  ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτή απο κανέναν. 
Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα, η Αρετή Τσοχατζοπούλου θεωρείται ύποπτη φυγής! Καλείται να δώσει εξηγήσεις για το ακίνητο στο Κολωνάκι που εμφανίζεται να αγοράζει το 2006, από εμπλεκόμενη στην υπόθεση εταιρεία, η οποία φαίνεται να το αγόρασε από offshore που φέρεται να ανήκει στον πατέρα της.
Στο πόρισμα των εισαγγελέων που ερεύνησαν την υπόθεση, αναφέρεται ότι τα συμπεράσματα τους, όσον αφορά την οργάνωση που συνέστησαν όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα για την λεγόμενη «επιχείρηση ξέπλυμα», ισχύουν και για την κόρη του πρώην υπουργού Αρετή Τσοχατζοπούλου. Όπως αναφέρεται στο πόρισμα για την κατηγορουμένη, «η συμμετοχή της στην ανωτέρω οργάνωση δεν έχει πλήρως διευκρινιστεί και η οποία όμως επωφελήθηκε από τη δραστηριότητά της, ενώ λόγω της συγγενικής της σχέσης με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την υποδομή της οργάνωσης στην αλλοδαπή».
Και όπως φαίνεται, το σίριαλ της "Δυναστείας" θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More