Ο Φαέθων παίρνει την ανηφόρα και κάνει... γνωριμίες! Αστρολόγος - περιπατητής...


Πάρτε τη ζωή σας στα χέρια όσο κι αν αυτό σας φαίνεται βουνό. Εντάξει, έχει μεγάλη ανηφόρα αλλά στην πορεία θα βρείτε πολλούς σαν κι εσάς!















Γράφει ο Φαέθων 


KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Tώρα αρχίζουν τα δύσκολα…! Τώρα, ο έλεγχος χάνεται, και εσύ είσαι τόσο ευέξαπτος που οι κουβέντες σου κόκκαλα δεν έχουν και κόκκαλα τσακίζουν. Χαλάρωσε μην σου κάτσει κανένα στο λαιμό γιατί δεν προβλέπω να έρχεται κανένας να σε σώσει!

ΤΑΥΡΟΣ
 (20/4 - 20/5)

Θέλεις να κάθεσαι τουμπίτσα και να απολαμβάνεις χαδάκια και την ζεστασιά του τζακιού ως άλλος γάτος Αγκύρας. Πρέπει να βγεις για δουλεία. Μην το παίζεις busy και καριερίστας. Όλοι ξέρουμε ότι απλά σου παίρνει το τριπλάσιο για να κάνεις αυτό που οι άλλοι κάνουν σε μισή ωρίτσα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 - 21/6)


Ξέρεις τι μέρα είναι σήμερα;;; Που πάει το μυαλό σου; Είναι Τεταρτίτσα!Πάει η βδομαδίτσα! Οι μέρες που υπέφερες μαζί με τους πολλαπλούς εαυτούς σου τείνουν να εξαφανιστούν..Σε λίγο καιρό τα πάντα θα αλλάξουν και θα νιώθεις σαν το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Τρέξε Λώρα, τρέξε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 - 22/7)



Έχεις όρεξη για ζουζουνιές! Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να προσεγγίσεις το άλλο σου μισό και να αφήσεις την φαντασία σου να αλητέψει σε άλλη διάσταση. Είσαι τρυφερός αλλά ο υπεραισθηματισμός σου χαλάει όλη την ατμόσφαιρα. Άναψε κανένα ρεσώ!


ΛΕΩΝ

(23/7 - 22/8)


Λιοντάρι μου, έχεις αποδείξει σε όλους ότι αντέχεις στα crush test. Οι δυσκολίες έρχονται κατά πάνω σου σαν τσουνάμι αλλά εσύ είσαι δεινός κολυμβητής. Το Σκανδιναβικό έχει ακόμα πολλά τετραγωνάκια για να συμπληρώσεις αλλά τον γρίφο θα τον λύσεις! Δεν πρόκειται σου ξεφύγει!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 - 22/9)


Το παρελθόν σε κυνηγάει ως άλλη Ερινύα! Έχεις κάποιες εκκρεμότητες που δεν έχουν κλείσει και θα σε φέρουν σύντομα σε πολύ δύσκολη θέση, δημιουργώντας εντάσεις και στεναχώριες. Να είσαι σε ετοιμότητα και θυμήσου, το ξεσκονόπανο δεν είναι όπλο!


ΖΥΓΟΣ

(23/9 - 23/10)


Η Κοκό Σανέλ θα ήθελε πολύ να έχει το δικό σου καλό γούστο. Θα γινόταν καλύτερη! Μάζεψε τα χεράκια σου όμως και μην είσαι σπάταλος καθώς δεν έχεις τη δική της περιουσία. Οι ανοιχτοί λογαριασμοί με πρόσωπα και καταστάσεις σε ρίχνουν σε μια δίνη που σου την δίνει! Μην περιμένεις τι θα γίνει, πάρε απόφαση τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 - 21/11)


Σήμερα γιορτάζεις και ανυπομονείς να περάσεις μια βραδιά αφιερωμένη μόνο για σένα. Οι αισθήσεις σου έχουν ζεσταθεί και είσαι προετοιμασμένος να ερμηνεύσεις τον ρόλο του Δον Ζουαν με όλα του τα παρελκόμενα. Πρόσεχε μόνο γιατί όταν σου ζητάνε να χορέψεις ταγκό πρέπει να ξέρεις καλά τα βήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(22/11 - 21/12)


Τόκ, τοκ, -ποιος είναι; Η ανασφάλεια που σου χτυπάει την πόρτα! Μην αρχίσεις να παίρνεις τηλέφωνα σε πρώην και σε συμμαθητές ξεχασμένους από το Δημοτικό. Δεν είναι εύκολα τα εργασιακά σου καθώς δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς με άτομα που συνεργάζεσαι. Ξεκίνα ενδοσκόπηση. Τώρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 - 19/1)


Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Άσε τις δικαιολογίες και τόλμα αυτό που έχεις προγραμματίσει με τόσες λεπτομέρειες εδώ και καιρό. Θέλεις να ερωτευτείς και σου φαίνεται. Πρόσεξε μόνο γιατί είσαι ολίγον άγαρμπος στο θέμα του φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(20/1 - 18/2)


Ένα ταξίδι θα σε σώσει από αυτό το έρεβος που σε έχει κατακλύσει. Δεν χρειάζεται να πας στα εξωτερικά να κάνεις τρελά έξοδα. Έστω μια μικρή εκδρομή για να αλλάξεις καταστάσεις σου είναι απολύτως απαραίτητη, αλλιώς μαύρη τρύπα που σε έφαγε και δύσκολα να σε χωνέψει!



ΙΧΘΥΣ
(19/2 - 20/3)


Ο διάλογος για σένα είναι η αναπνοή σου. Πόσο πιο ήσυχος και ρομαντικός δηλαδή;;; Ναι, σε προκαλώ να διαβάσεις ανάμεσα από τούτες τις γραμμές. Έχεις γίνει αναμενόμενα βαρετός. Σπάσε τα δεσμά του θύματος που σε κρατάνε και γίνε η Αμαζόνα που μπορείς να γίνεις!

4 σχόλια:

ΘΕΟΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ...ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΕΤΩ.....

Άπλα καταπληκτικός ο κύριος Φαέθων !!!!!!!!!!

Είσαι ο καλύτερος όλων. Υπόκληση

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More