Ένας αστρολόγος σου δείχνει το δρόμο... Ο Φαέθων είναι κάτι παραπάνω από GPS

Κάποιοι είναι επιρρεπείς στις γκάφες και πρέπει να "μαζευτούν"... Κάποιοι περιμένουν την "αλλαγή" και απλά περιμένουν!!! Κινητοποιηθείτε!!!










γράφει ο Φαέθων


KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Σε έχει πιάσει η Άνοιξη για τα καλά και θες να ξαμοληθείς στα πάρκα και τους αγρούς να βρεις μια κοπέλα να της πεις «στάσου μύγδαλα». Πρόσεχε γιατί η αυταρέσκεια που έχεις τελευταία είναι πολύ αντιπαθητική και θα φας κανένα μύγδαλο στο κεφάλι. Με τα χρήματα πώς καταφέρνεις πριν καλά-καλά τα πάρεις στα χέρια σου να εξαφανίζονται; Ματζικ

ΤΑΥΡΟΣ
 (20/4 - 20/5)

Τώρα που πλησιάζει το Πάσχα είναι η κατάλληλη στιγμή να κανονίσετε τις διακοπές σας σε ένα ωραίο ξενοδοχείο με σπα για να περάσετε λίγες μέρες πολυτέλειας και χαλάρωσης. Τι; δεν έχετε λεφτά; Δεν το πιστεύω. Αν σταματήσετε τα καθημερινά delivery μασαμπούκας προλαβαίνετε να μαζέψετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 - 21/6)


Χαμός στο ίσωμα θα γίνει!! Η μαυρίλα φεύγει επιτέλους από τη διάθεσή σου και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Εκτός από τη βελτίωση των οικονομικών. Αυτό το διαγράφουμε. Πάμε για τρελές κατακτήσεις, πολιορκίες και φλερτ. Έφτασε ο καιρός που θα πάρεις επιτέλους την «εκδίκηση» σου στο σύμπαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 - 22/7)



Αυτό που λένε «μην αφήνεις για σήμερα αυτό που μπορείς να κάνεις αύριο», εσύ μπορείς να το ξεγράψεις. Πάρε το χρόνο σου, τεντώσου, χαλάρωσε, κοιτάξου στον καθρέφτη και πες «απεργώ». Έχεις ανάγκη λίγο χρόνο για τον εαυτό σου μακριά από τις υποχρεώσεις που σου δημιουργούν ένταση. Just Do it.


ΛΕΩΝ

(23/7 - 22/8)


Από αναβολή σε αναβολή πάνε όλα τα σχέδια σου. Για τα ερωτικά θέλεις αλλά δεν μπορείς. Υπάρχει συναισθηματική ένταση και ξεσπάς εκεί που δεν πρέπει. Ξάπλωσε λίγο στη σκιά της αφρικανικής σαβάνας. Όπου βρεθεί δηλαδή. Κάτσε μέχρι να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τον κόσμο και τα νεύρα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 - 22/9)



Αν ήσουν θεός του Ολύμπου, θα ήσουν η Ήρα. Ναι, αυτή που συνέχεια γκρίνιαζε στον άνδρα της όταν αργούσε να πάει στο σπίτι, επειδή δεν έβγαζε τα σανδάλια του όταν είχες κάνει τα μάρμαρα και άφηνε τη χλαμύδα του όπου να’ναι. Όταν θα μείνεις μόνος χωρίς την συμμορία των 11 έλα να τα ξαναπούμε.

ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Επιτέλους ας σηκώσετε τα μανίκια και αρχίστε τη δουλειά. Δεν είναι η μέρα για allou fun park και συγκρουόμενα. Συγκεντρώσου στο καθήκον και άσε τις δικαιολογίες. Η καλοπέραση θα έρθει με κόπο και τρόπο. Άσε τα ερωτικά για τα άλλα ζώδια εσύ σήμερα δεν το έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 - 21/11)


Σκορπιέ είσαι στα πάνω σου και το ξέρεις. Όλα limit up. Ο Μάρτιος είναι καλός μήνας και ο Απρίλιος ακόμα καλύτερος. Δημιουργείς πάθη και το ξέρεις. Χαλάρωσε στη δερμάτινη καρέκλα του μάνατζερ, βάλε τα χέρια πίσω από το κεφάλι και άσε τα πράγματα να κυλάνε μόνα τους. Η δουλειά έχει γίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(22/11 - 21/12)


Είσαι λίγο υπερβολικός αυτές τις μέρες. Σε όλα και ιδιαιτέρως στα ερωτικά σου.Συγκρατήσου γιατί ανοίγεσαι πολύ, τάζεις λαγούς με πετραχίλια και μετά τα παίρνεις πίσω. «Χάου τίπικαλ οφ γιου». Κουράζεσαι πολύ και αυτό αρχίζει και φαίνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 - 19/1)


Αφού δεν σου αρέσει το sushi γιατι δέχεσαι να πας για φαγητό εκεί; Δεν είναι απαραίτητο ν’ακολουθείς παντού και πάντα την παρέα. Αν δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς τα chop sticks ζήτα να σου φέρουν μαχαιροπήρουνα. Μην ταλαιπωρείσαι άνευ λόγου και αιτίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(20/1 - 18/2)


Είσαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, μέσα σε μια φάση τραγική. Πόσο στεναχωριέσαι που τα οικονομικά σου σε εγκλωβίζουν σε μια κατάσταση απογοητευτική. Κάνε λίγο υπομονή. Ο Απρίλιος κοντοζυγώνει και θα γίνουν ανατροπές που δεν το περίμενες!

ΙΧΘΥΣ

(19/2 - 20/3)


Έρωτας είναι θαρρώ και έχεις κολλήσει σοβαρά το μικρόβιο αυτό. Είσαι χαρούμενος και ευτυχισμένος μόνο όταν ανταποκρίνονται οι άλλοι στις προσδοκίες σου. Αλίμονο σε αυτούς που βιώνουν τις αναβολές κατάκαρδα και δηλητηριάζουν την καθημερινότητά τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More