Ο Μαραντόνα άφησε τον πάγκο για να "καθαρίσει" για τη σύζυγό του! (video)

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν είναι και άνθρωπος που θα ήθελες να παντρευτεί την αδερφή σου. Αλλά αν γινόταν αυτό, λέμε τώρα, θα ήσουν σίγουρος πως δεν θα την πείραζε κανείς! Απόδειξη για τη θεωρία αυτή είναι η χθεσινή του κίνηση, να αφήσει τον πάγκο της ομάδας του, Αλ Γουάσλ, για να ανέβει στις κερκίδες των επισήμων και να... τσαμπουκαλευτεί με τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας Αλ Σαμπάμπ.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι γηπεδούχοι σκόραραν το δεύτερο τους γκολ. Ο Τύπος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αναφέρει πως οι άνθρωποι ασφαλείας του ξεκίνησαν την ένταση όταν άρχισαν να βρίζουν τον σκόρερ του δεύτερου γκολ.

Στις κερκίδες των επισήμων βρισκόταν η σύζυγος του pimpe d' oro, Βερόνικα Οχέδα, μαζί με τις συζύγους παικτών της ομάδας του Ντιέγκο. Μία ομάδα οπαδών των γηπεδούχων κινήθηκαν εναντίον τους και άρχισαν να τις βρίζουν. Οι αστυνομικές δυνάμεις έδωσαν τελικά τη λύση, αφού φυγάδευσαν τις γυναίκες εκτός γηπέδου, με τη σύζυγο του Χουάν Μερσιέρ, παίκτη της Αλ Γουάσλ, να γλιστρά και να πέφτει στις σκάλες.

Ο Μαραντόνα άφησε τον πάγκο για να ανέβει στις κερκίδες και να υπερασπιστεί τις γυναίκες... Αλήτης και τζέντλεμαν! Στις δηλώσεις που έκανε ήταν ακόμη έξαλλος!
“Κάποιοι άνθρωποι είναι δειλοί. Επιτίθενται σε γυναίκες και δεν έχουν το θάρρος να τα βάλουν με άνδρες. Ανέβηκα στα επίσημα γιατί έβριζαν τη γυναίκα μου. Δεν θα πρέπει να τα έχουν μαζί μου γι’ αυτό, αλλά με αυτούς που έβριζαν τη γυναίκα μου. Είναι δειλοί κι όχι πραγματικοί φίλαθλοι”!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More