Εδώ το φρέσκο γκάλοπ....


Πρώτοι στα γκάλοπ για τις σεξουαλική αποχή οι δεξιοί ψηφοφόροι άλλα ένα δεξιό κόμμα είναι πρώτο και στις δημοσκοπήσεις… Η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 7 μονάδες έναντι του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Alco. Η δημοσκόπηση έγινε για λογαριασμό του newsit.gr από τις 20 έως τις
28 Μαρτίου σε δείγμα 1.500 ατόμων σε όλη την Ελλάδα.
Το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά συγκεντρώνει ποσοστό 20,9% κινούμενο πολύ μακριά από την αυτοδυναμία! Το ΠΑΣΟΚ παγιώνει την ανοδική του πορεία (13,6%) απέχοντας όμως από το όνειρο της νίκης.
Καθοδική είναι η πορεία της Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, αφού πλέον τα διψήφια ποσοστά αποτελούν παρελθόν (7,2%).
Από την άλλη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου, «παγιώνονται» στους υψηλούς ορόφους της δεξιά πολυκατοικίας συγκεντρώνοντας 7,2%.
Το ΚΚΕ διατηρεί τα κλασικά ποσοστά του, δηλαδή 7,9% χωρίς να χάνει ποτέ την συσπείρωσή του, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 6,7%.
Ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη φαίνεται πως θα δώσει αγώνα για να μπει στη Βουλή με το 3% που το δείχνουν σχεδόν όλες οι δημοσκοπήσεις ενώ το ίδιο ισχύει και για τη «Δημοκρατική Συμμαχία» της Ντόρας Μπακογιάννη που πιάνει το 2,2%.
Η «Χρυσή Αυγή» κινείται ακόμη ψηλά για τα δεδομένα της (2,7%) ενώ το κόμμα των Κατσέλη-Καστανίδη μετά βίας ξεπερνά το 1,2%.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημισκόπησης είναι:
ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ
ΠΑΣΟΚ 13,6%
ΝΔ 20,9%
ΚΚΕ 7,9%
ΛΑΟΣ 3%
ΣΥΡΙΖΑ 6,7%
ΔΗΣΥ 2,2%
ΔΗΜΑΡ 7,2%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2,6%
ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ 7,2%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2,7%
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,2%
ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 0,9%

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More