"Φυσάει πολύ απ' το σπασμένο φινιστρίνι"... και μπαίνει το ΣΔΟΕ!!!


"Καλό παιδί" αλλά αν δεν φοροδιέφευγε θα ήταν το "καλύτερο"... Ο λόγος για τον λαϊκό βάρδο, Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος έπεσε στα νύχια του ΣΔΟΕ! Αιτία είναι το υπερπολυτελές
σκάφος του, το οποίο είχε δηλωθεί παράνομα ως επαγγελματικό και εμφανιζόταν να ανήκει σε εταιρία αναψυχής. To «St. George», έχει πλέον δεσμευτεί από τις Αρχές και προκειμένου να αποδεσμευτεί, ο λαϊκός τραγουδιστής πρέπει να καταβάλλει πρώτα το ποσό των 300.000 ευρώ, φόρος που του αναλογεί, αν θέλει να είναι νόμιμα στα χέρια του.

Το ΣΔΟΕ, μετά απο έρευνα διαπίστωσε ότι η θέση της μαρίνας στην οποία βρίσκεται  αγκυροβολημένο το σκάφος, ενοικιάζεται από τον ίδιο τον τραγουδιστή, καθώς έχουν εκδοθεί και ναυλοσύμφωνα στο όνομά του.

Ο Γιάννης Πλούταρχος οφείλει να καταβάλει τον φόρο που αναφέρθηκε, διαφορετικά το σκάφος που απέκτησε το 2008 θα κατασχεθεί υπέρ του δημοσίου, ενώ θα σχηματιστεί και δικογραφία εις βάρος του.

Στην περίπτωση που ο τραγουδιστής στο μεσοδιάστημα μέχρι να καταβάλλει τις 300.000 θελήσει να κάνει μία βόλτα με αυτό, οφείλει να δίνει το στίγμα του στο ΣΔΟΕ, ενημερώνοντας τη μαρίνα για το δρομολόγιο του.

Το να δηλώνεις το σκάφος ήταν μια συνηθισμένη τακτική για να γλιτώνουν πολλοί από τους «έχοντες» τους προβλεπόμενους φόρους… Η λίστα άλλωστε είναι πολύ μεγάλη!

Καλό παιδί ο Γιάννης αλλά… φοροφυγάς!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More