Ο Φαέθων δεν είναι άλλος ένας αστρολόγος!

Κάποιοι πρέπει να ξεκολλήσετε και να δείξετε τα συναισθήματά σας... Κάποιοι άλλοι, να μείνετε εκεί που είστε!




















γράφει ο Φαέθων

KΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Κριός ο Μέγας! Σήμερα έχεις Αυτοκρατορικές απαιτήσεις αλλά ο ίδιος φέρεσαι σαν μωρό παιδί. Δεν είσαι σε φάση να κάνεις καμία σοβαρή συζήτηση και μιλάς απλά για να πεις κάτι χωρίς να έχεις επιχειρήματα. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς ή αν αποφασίσεις να μιλήσεις προσπάθησε να αποφύγεις τις φραστικές επιθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Το χρήμα δεν κληρονομείται, αποκτιέται με κόπο και με τρόπο. Πάλι βαριέσαι να ξυπνήσεις και μέχρι να κουνήσεις το ποδάρι βρωμάει η μασχαλίτσα σου. Είναι κρίμα να αφήσεις τις μέρες να περάσουν έτσι καθώς αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη για να λάμψεις και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 - 21/6)


Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες  πάμε για τρέλες οο οο! Δεν έχεις μυαλό για τίποτα άλλο εκτός από διακοπές. Είναι αλήθεια πως έχεις ζοριστεί πολύ τελευταία αλλά ο Κρόνος στο Ζυγό ίσως σου δώσει μια μικρή ανάσα για να ξαποστάσεις. Μην επαναπαύεσαι…Μέχρι και τον Απρίλη τα νεύρα κρόσια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 - 22/7)



Στη στεριά δεν ζει το ψάρι ούτε εσύ στην ερημιά. Έχεις στο νου σου διάφορες καταστάσεις τις οποίες θέλεις να ξεφορτωθείς αλλά το σκέφτεσαι και το ξανασκέφτεσαι. Μην το κουράζεις. Πάρε την απόφαση τώρα και φρόντισε να έχεις πειθώ διαφορετικά θα εγκλωβιστείς σε φάση διαρκείας και δεν θα σου αρέσει καθόλου.


ΛΕΩΝ

(23/7 - 22/8)


Θέλεις να φωνάξεις και να τα κάνεις όλα λίμπα. Να πεις αυτά που έχεις να πεις να κάνεις μοιραίες αποκαλύψεις και να αφήσεις ένα κρανίου τοπίο. Δεν θα το κάνεις όμως, είσαι ένας κύριος πάντα απλά σε έχει πιάσει μια νοσταλγική διάθεση για ανασκόπηση της ζωής και των δρασκελιών που σε φέρανε σε αυτό το σημείο. Έχεις ανάγκη από μια αγκαλιά. Αυτό είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23/8 - 22/9)


Δεν ξύπνησες ωραία σήμερα, ξύπνησες με νεύρα. Ψάχνεις να βρεις την παραμικρή αφορμή για να τσακωθείς. Από το ληγμένο γάλα ως το κινητό που δεν φόρτισε σωστά. Αφού θέλεις να εκτονωθείς βρες άλλον τρόπο. Ίσως να αρχίσεις σεμινάρια οικοκυρικής;



ΖΥΓΟΣ

(23/9 - 23/10)


Πάρε την σκούπα και άρχιζε να σκουπίζεις. Τα θέματα που σου σκονίζουν τη διάθεση πρέπει να φύγουν και εσύ πρέπει να πάρεις την απόφαση να σταματήσεις να βάζεις κάτω από το χαλί τις εκκρεμότητες σου. Είναι η κατάλληλη περίοδος για εκκαθαρίσεις. Ξεκίνα και θα διαπιστώσεις ότι αυτό είναι που χρειαζόσουν εδώ και τόσο καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10 - 21/11)


Σκέφτεσαι να αρχίσεις ένα άθλημα. Μάλλον για πατινάζ το βλέπεις και θεωρείς καλή ιδέα να καλέσεις και όλους τους άσπονδους εχθρούς σου να κάνετε παρέα τα λουπ και τα τολουπ. Πώς και αυτή η καλοσύνη; Μα είναι τόσο εύκολο να γίνει κάποιο «ατύχημα» με αυτές τις κοφτερές λεπίδες στα παγοπέδιλα..Να αντισταθείς σε αυτές τις σκέψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

(22/11 - 21/12)


Χρειάζεσαι καύσιμο για να κινηθείς και η δική σου βενζίνη είναι ο έρωτας. Θέλεις να ξυπνάς και να έχεις κάποιον να σκέφτεσαι, για πόσο δεν σε νοιάζει, να κοιμάσαι και να του στέλνεις νοερά φιλιά. Κοίτα και λίγο τα επαγγελματικά και πρόσεχε τις επιλογές σου. Πόσο θα αντέξεις αυτούς τους ρυθμούς;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12 - 19/1)


Μπορεί να έχεις ένα σωρό ανάδρομους πάνω σου αλλά μην πτοείσαι! Άδραξε τη μέρα από τα μαλλιά και μην της αφήσεις κανένα περιθώριο για να αντιδράσεις. Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να το παίξεις επαναστάτης με αιτία γιατί διαφορετικά θα την χάσεις την μπάλα και δεν θα μαζεύεται..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(20/1 - 18/2)


Ο πλανήτης των Οικονομικών είναι η Δαμόκλειος Σπάθη πάνω από το κεφάλι σου! Οι καυγάδες και οι εντάσεις λόγω των οικονομικών στενεμάτων σε έχουν φέρει εκτός εαυτού και αυτό είναι κάτι που θέλεις να αποφύγεις όπως η γάτα το νερό. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Βάλε ένα πλάνο και μην το αφήσεις να επηρεάσει τη σχέση σου.

ΙΧΘΥΣ

(19/2 - 20/3)


Θέλεις να σταματήσεις να σκέφτεσαι και νομίζεις ότι η λύση είναι να χαλάσεις όλες τις οικονομίες σου στα ψώνια. Πόσο σπάταλος πια; Ασχολήσου με σημαντικότερα ζητήματα εκτός από τη γρατζουνιά στο κινητό σου. Υπάρχουν άνθρωποι που σε χρειάζονται και όταν αποφασίσεις να τους γράψεις, εξαφανίζεσαι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More