Είναι η Κέιτ Μίντλετον έγκυος;


Τα μεγαλύτερα γραφεία στοιχημάτων στη Μεγάλη Βρετανία έχουν «κατεβάσει» κατά 15% τις αποδόσεις στο στοίχημα για το αν «θα μείνει έγκυος μέσα στο 2012 η Δούκισσα του Κέιμπριτζ»! Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πώς οι εκτιμήσεις τους είναι πως οι πιθανότητες να «συλλάβει» διάδοχο αυξάνονται!





Από την Τζο Αν Χείλαρη

Όλοι προσπαθούν να μαντέψουν αν η Μελλοντική Βασιλισσα της Βρετανίας είναι έγκυος και αυτό είναι ένα παιχνίδι που η Κέιτ το γνωρίζει πολύ καλά γιατί το έχει «παίξει» ήδη αρκετές φορές.
Ειδικοί παρατηρούν τα ρούχα της, το βάρος της, το τι πίνει και τί τρώει...τα πάντα!
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, άρτι αφηχθείς από τα Φωκλαντς έκλεψε την γυναίκα του για λιγες μέρες για να πάνε για σκι στην Ελβετία. Το Βρετανικό περιοδικό «Νοw» πιστεύει ακράδαντα ότι το ζευγάρι θα «εκμεταλλευτεί» αυτές τις μέρες ανάπαυλας για να αρχίσει τη δική του οικογένεια.

Τα στοιχήματα που εστιάζουν στις ζωές των διασήμων, των πολιτικών και των εθνικών γεγονότων είναι μια συνηθισμένη δραστηριότητα για τον Βρετανικό τζόγο. Εδώ μπορείς να στοιχηματίσεςι τα πάντα. Από το όνομα που θα δώσει ο Πρωθυπουργός στο μελλοντικό παιδί του ως αν χιονίσει ή όχι ανήμερα των Χριστουγέννων.
Στην περίπτωση της Κέιτ, έχουν αρχίσει να περιορίζουν τα περιθώρια κέρδους τους και να σταματάνε να δέχονται στοιχήματα παρακολουθώντας στενά τις δραστηριότητες και τα νέα της Δούκισσας. Τα πάντα ρει στον κόσμο του στοιχήματος και οι πιθανότητες αλλάζουν μέρα με την μέρα.

Ρωτώντας έναν μεγάλο bookmaker τι πιστεύει ότι ισχύει σχετικά με την εγκυμοσύνη της Κέιτ απαντά ότι «δεν γνωρίζω αλλά τα χρήματα συνήθως δεν κάνουν λάθος».

Ωστόσο πέρυσι πάλι υπήρχαν διάφορες φήμες που έλεγαν ότι η Κέιτ είναι έγκυος. Οι υποθέσεις αυτές φούντωσαν όταν η Δούκισσα του Κέημπριτζ αρνήθηκε να δοκιμάσει φυστικοβούτυρο σε ένα ταξίδι της UNICEF στην Κοπενγχάγη καθώς επίσης αρνήθηκε την σαμπάνια που της πρόσφεραν σε ένα φιλανθρωπικό δείπνο προς τιμήν του Πρίγκιπα Κάρολου και προτίμησε να πιεί νερό.
Επιπροσθέτως πολύ περίεργη είναι και η βιαστική και αναπάντεχη αλλαγή στη σειρά διαδοχής του θρόνου και των κανόνων που ίσχυαν μέχρι πρότινως.

Αν η Κέιτ φέρει στο κόσμο πρώτα κορίτσι θα έχει το δικαίωμα να ενθρονιστεί αυτό και όχι ένα δευτερότοκο αγόρι. Η μεγάλη σπουδή με την οποία έγινε η ανακοίνωση από την Κυβέρνηση δημιούργησε καχυποψίες πως η Δούκισσα είναι ήδη σε «ενδιαφέρουσα».

Δυστυχώς οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν όπως και αυτοί που κοιτούσαν την κοιλιά της Κέιτ ελπίζοντας να τη δουν να φουσκώνει. Τα σενάρια είναι απλά και έχουν ως εξής: είτε η Δουκισσα δεν ήταν ποτέ έγκυος είτε απέβαλε.

Ο Πρίγκηπας Γουίλιαμ και η Κέιτ έχουν μιλήσει πολλές φορές δημόσια για το πόσο επιθυμούν να κάνουν οικογένεια. Η Κέιτ μάλιστα είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη από την Νταϊάνα όταν έμεινε έγκυος στον Γουίλιαμ. Είναι 30 χρονών.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει αποδείξει ότι χειρίζεται τα μέσα ενημέρωσης με άψογο τρόπο. Είναι πάντα υπομονετική και έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για τους Βρετανούς που ανυπομονούν να δούν τον/την διάδοχο για τους δικούς τους λόγους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More