Νίκος Χατζηνικολάου: "Περιμένω Alter, δεν πάω στη ΝΕΤ"

Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να πηγαίνει στη ΝΕΤ έδωσε πριν από λίγο ο Νίκος Χατζηνικολάου απαντώντας μέσω twitter στον φίλο του και συνέταιρο του Γιώργο Κουρή! Συγκεκριμένα ο
γνωστός anchorman έγραψε μεταξύ άλλων "Και επ´ ευκαιρία δεν πάω στη ΝΕΤ οπως γράφουν ορισμένα sites. Περιμενω το Αλτερ.Απλως με κάλεσε η Ελλη Στάη για τις εκλογες".


Η φιλία της Έλλης Στάη με τον Νίκο Χατζηνικολάου χρονολογείται εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα, στις τελευταίες εθνικές εκλογές η δημοσιογράφος είχε βρεθεί στα πλατό του Alter και το πείραμα, σύμφωνα με την AGB είχε κριθεί -σχεδόν- θριαμβευτικό. Άρα, δεν συνιστά έκπληξη το γεγονός της πρόσκλησης προς τον παρουσιαστή!


Η άλλη είδηση που "βγαίνει" είναι πως ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει ελπίδες για την... ανάσταση του Alter, μερικές ημέρες μετά από αυτή του "Λαζάρου" (Μεγάλη Δευτέρα). Άλλωστε, κυκλοφορεί από χθες η φήμη αυτή, μετά από ρεπορτάζ της Ντέπυς Γκολεμά για το golema.gr


Αξίζει να σημειωθεί πως η "συζήτηση" μεταξύ των δύο φίλων και συνεταίρων (Real Media Group) ξεκίνησε όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου πληροφόρησε τους "ακολούθους" του στο twitter πως την εκπομπή που θα κάνει μέσω του enikos.gr μπορούν να την αναμεταδώσουν όσα site και blogs το επιθυμούν.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More